Korosztályom jövőképe és élethelyzete…

30 éves vagyok. Megtaláltam azt az utat és perskeptívát, amivel meg tudom magamnak teremteni a biztonságos, stabil jövőt, mind anyagilag, mind egzisztenciálisan.

A korosztályomban (25-35 év) azonban azt látom, hogy (bár az érintettek többsége, mást mond), nagyon nincs ez így. Van, aki már felismerte, és igyekszik tenni a jövőjéért, azonban a többség egy álbiztonság mögé bújik, és hitegeti magát, hogy minden rendben van és lesz.

 

Miért állítom ezt?

Sajnos ennek a korosztálynak még azt sulykolták a fejébe a szülök, nagyszülők, a tanárok, hogy „tanuljunk jól, szerezzünk diplomát, hogy egy biztos állásunk lehessen”. Ez egy régi, már nem létező korszak útmutatása, ami anno működött, ma azonban már határozottan nem, sőt inkább életveszélyes ezt követni. A 40 éves terv, ami az ipari korban működött, ma már nem kivitelezhető. Erről itt tudsz bővebben olvasni.

 

Azt látom a környezetemben, hogy a korosztályomba tartozók nem tudnak egy-egy munkahelyen tovább maradni 1-3 évnél. Azt látom családon belül is és baráti körben is, hogy alig 3 év leforgása alatt 4-5 munkahelyet váltottak emberek. Mert mondjuk elérték a plafont, nincs hova tovább fejlődni.

Olyan, hogy munkahelyi biztonság megszünt létezni.

 

Mitől biztonságos az a munkahely, ahol 1-2 év alkalmazás után innkább megéri a cégnek egy új, kezdő munkatársat felvenni és kinevelni kevesebb pénzért, mint egy már régebb óta ott dolgozónak továbbképzést és béremelést adni?

 

Mitől biztonságos egyáltalán az alkalmazotti lét, ahol egy idegen ember vagy emberek döntenek arról, hogy épp most az X sorszámú alkalmazottra szükség van e gazdaságilag, vagy nincs?

 

Mitől biztonságos egy alkalmazotti lét, ahol a munkaerő piacot már nem csak egy szűk környezet jelenti, hanem az online technológiák fejlődése miatt egy idegen országból származó embertömeg is, akik más gazdasági körülmények között élnek, és pl harmad annyi fizetés is már extra bérnek számít nekik?

 

Azt látom a korosztályomon, hogy már most inkább kénytelenek megalkudni az alacsonyabb bérért, csak az ál-biztonságérzetük legyen meg…

 

Olyan anyagi körülmények közé és kényszer helyzetek elé kerülnek már most, ami a jövőt is kilátástalanná teszi. Még jelentős része a kortársaimnak a gyerekvállalás előtt van. Hogy akanak így családot alapítani? Mit fog látni az a gyerek? Szenvedést, küszködést, nélkülözést, kompromisszumokat?

 

 

Van, akinek most jól fizető állása van. De vajon meddig?

Azt látom, hogy az elvárás a munkahelyek részéről drasztikusan nagy. Addig nyomják és zsigerelik az alkalmazottakat, amíg azok bírják szusszal. Hatalmas a nyomás, a stressz. És ez hova vezet? Egyrészt katasztrófális egészségügyi állapothoz már most 25-35 évesen (erről itt tudsz olvasni), másrészt mentális kiégéshez – vagyis zombi üzemmódhoz. Fásultan, unottan, kedvetlenül és céltalanul mennek már most a munkahelyre és még előttük van jónéhány évtized…

 

HAHÓ!!! Kedves Kortársaim!

Most van itt az ideje változtatni, amíg még nem késő! 50-60-70 évesen már hova akarna bárki is új jövőt építeni és elölről kezdeni a karrierjét, hogy valahogy anyagilag kijöjjön?

 

Mert ugye azzal tisztában van mindenki, hogy nekünk már egyáltalán nem lesz nyugdíjunk. Tehát vagy gondoskodunk önmagunkról, és már most elkezdjük tudatosan építeni a jövőnket, vagy csúnya problémák elé néz, aki nem így tesz.

 

Büszke vagyok rá, hogy a szakmám, a Network Marketing, és ezen belül is a Flavon és a Platinum Team két legértékesebb pillére, hogy egyrészt megtanítjuk a partnereinknek, hogy hogyan tudnak okosan bánni a pénzzel, hogyan tudják fejleszteni pénzügyi képzettségüket és ez által tudatosan építenit az anyagi hátterüket; másrészt ezzel párhuzamosan a tudatos önfejlesztés, önképzés nagyon nagy hangsúlyt kap, hogy emberileg és személyiségileg a lehető legtöbbet ki tudjuk hozni önmagunkból.

 

A Network Marketing meglátásom szerint a legbiztonságosabb út, hogy az anyagi biztonságot meg tudjuk teremteni magunkank. Ezen belül a Flavon iparágon belül ezt a legnagyobb mértékben támogatja anyagilag, korrekt, megbízható háttérrel és vezetéssel.

 

 

Mit tud adni neked a Network Marketing?

Miért a Flavon a legjobb választás bármilyen élethelyzetben?

Milyen támogatást kapsz a Flavontól, a Platinum Teamtől és tőlem a terveid megvalósításához?

Megéri-e belevágni a szabad, anyagi javakban bővelkedő, egészséges és sikeres életért?

Itt tudsz csatlakozni hozzám és a Flavonhoz!

 

 

Iratkozz fel a hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük