Tények és érvek
Prof. Dr. habil Dinya Zoltán vagyok…felsőfokú tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen fejeztem be 1967-ben, ezt követően Dr. Bognár Rezső akadémikus mellett dolgoztam több mint 25 évig. Kutatási területem a növényi anyagok analitikája, élettani hatásainak vizsgálata. A növényi anyagok közül a legtöbbet a polifenolokkal, flavonoidokkal foglalkozom. Pályafutásom alatt mindeddig közel 200 tudományos publikációt és nyolc könyvet írtam.
Hosszú időt töltöttem a világ több országában, számos kutatási programban, projektben vettem és veszek ma is részt.
A Flavon étrend-kiegészítőkkel 2005 óta foglalkozom, és örömmel biztosítom a szakmai hátteret – a méltán világszínvonalú – termékek számára.
Munkám során a kórképek és betegségek megelőzése volt a fő cél, amit magam elé kitűztem, és ma is ez életem fő vezérfonala: táplálkozással, életmóddal, táplálék- kiegészítéssel tenni az egészséges öregedésünkért.
A FLAVON CSALÁD TAGJAI
(rövidített szakmai-etikai érvrendszer)
1. A Flavon Család tagjai a törvényi szabályozással összhangban álló, biztonságos, egészségtudatos gyümölcs és zöldség alapú étrend-kiegészítők.
2. A Flavon Család tagjai nem gyógyszerek, az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásaik nem azonosíthatóak a gyógyhatásokkal.
3. A Flavon Család tagjai tudományosan megalapozottak, alátámasztottak és megfelelnek annak az általánosan elfogadott, tudományosan bizonyított alapelvnek, hogy a gyümölcs- és zöldségfogyasztás életminőség-javító hatású.
4. A Flavon Család tagjai tiszták, biztonságosak, nem tartalmaznak az alapanyagok- ból, gyártásból, tárolásból eredő, szabályozás alá eső toxikus, egészségre ártalmas anyagokat, vagy egyéb szín- és állományjavítókat, aromákat, ízfokozókat, kémiai stabi- lizáló adalékokat. Termékeink tartósítószert nem tartalmaznak.
5. A Flavon Család tagjai a világon forgalomban lévő, magas minőséget képviselő, gyümölcs és zöldség alapú étrend-kiegészítők közé tartoznak. Termékeink magas színvonalát bizonyítják az eddig elnyert hazai és nemzetközi kitüntetések, elismerések, illetve a világ vezető laboratóriuma (Brunswick Laboratories, USA) által mért egyedülálló „Total ORAC FN”* értékek.
6. A Flavon Green az általunk jelenleg ismert egyetlen, zöldség alapú, gél állagú étrend- kiegészítő. Termékeink között is kivételes összetétellel rendelkezik, hiszen míg a többi termékünk gyümölcs alapú, addig a Flavon Green-t nagyrészt zöldség összetevők alkotják.
7. Termékeinket saját, korszerű üzemünkben gyártjuk, szigorúan ellenőrzött élelmiszer- biztonsági irányítási rendszerek felügyelete mellett (HACCP, ISO-22000, auditor: TÜV Rheinland).
8. Termékeink vizsgálatához 2013-ban átadott magas színvonalú, korszerű műszerekkel felszerelt saját laboratórium áll rendelkezésre.
9. Termékeink összesen több mint harminc, gondosan és tudományos megalapozottsággal összeválogatott gyümölcsöt és zöldséget tartalmaznak.
10. Az egy-egy termékben megtalálható nagyszámú összetevő (melyek tízféle vegyület- és elem/nyomelem csoportba tartoznak) biztosítja az egészséges táplálkozáshoz szükséges fitokémiai anyagok (polifenolok/flavonoidok, lignánok, terpének, vitaminok, szénhidrátok, komplex rostok, fehérjék/aminosavak, szerves nitrogénvegyületek, szerves kénvegyületek, elemek/nyomelemek) széles körét.
11. Termékeink jellemzője az összetevők közötti szinergizmus, hatáserősítés, amit tudományos vizsgálatok igazolnak.
12. Termékeink sajátossága a magas biológiai hozzáférhetőséget és ezzel jó biológiai hasznosulást biztosító gél állag.
13. A termékeink szabadon kombinálhatóak. A zöldség és bármelyik gyümölcs alapú termékünk együttes fogyasztása a szervezet számára még szélesebb spektrumú hatóanyag bevitelt biztosít. Ajánlható kombinációk például: Flavon Green+Flavon Protect, Flavon Green+Flavon Active.
14. A zöldség- és gyümölcsfogyasztás fontossága kisgyermekkortól végigkíséri életünket. Termékeink közül minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő összetételűt.
15. A Flavon Család tagjai C-vitamin tartalmuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.
16. A Flavon Család tagjai mikrobiológiailag stabilak és a szavatossági időn belül, az előírt tárolási feltételek mellett biztonságosan fogyaszthatóak.
17. A Flavon Család beltartalmi jellemzőinek éves csökkenése az előirt kezelési és tárolási körülmények között minimális.
18. A Flavon Család tagjainak fogyasztása hozzájárul a szervezet lúgosításához, az egészséges lúgos táplálkozáshoz.
19. Termékeink a legtöbb fogyasztó számára harmonikus ízvilággal rendelkeznek, ízletesek.
20. A Flavon Család a tudomány legújabb és várható eredményeit figyelembe véve kiegészíthető, bővíthető és továbbfejleszthető újabb összetevőkkel, termékekkel.
21. A Flavon Család tagjai egészségtudatosan egészítik ki a táplálkozást, a Flavon Group Kft. a termékekhez magas szintű információs- és képzési szolgáltatást biztosít.
*Flavon Protect és Flavon Green
A kiadvány a Flavon max Klub tagjai számára készült tájékoztató jelleggel. Az egyes klubtagok termékekkel kapcsolatos, a fogyasztót megtévesztő, gyógyító kijelentéseiért a Flavon Group Kft. felelősséget nem vállal.
Többet akarsz tudni az étrend-kiegészítés létjogosultságáról és a Flavon termékek egyediségéről? Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!
Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Hoffmann Mónika
Tel.: +36-70/61-36-917
E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com
Skype: monikahoffmann87
Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87