Flavon termékek

A termékekről ismertető kisfilmeket a Videók menüben találsz még

A Flavon termékek egyedeülálló tisztasággal és hatékonysággal vannak jelen a nemzetközi egészség-megőrzés piacon.

A termékek egy-egy havi adagja kb 35-40 kg élő, nyers, vegyes, tiszta zöldség, illetve gyümölcs beltartalmi értékékt, esszenciáját tartalmazza. Egy napi adagja a termékeinknek kb 1-1,5 kg zöldség-gyümölcs esszencia bejuttatását teszi lehetővé a szervezetünkbe.

Klasszikus termékcsalád tagjai (alap és prémium termékek) test-azonos gél állagban találhatóak, melyek biológiai hasznosulása 90% feletti.

A Flavon 2.0 Peak termékcsalád tagjainál a zöldségek és gyümölcsök hatóanyagai tiszta növényi olajokkal vannak kombinálva, egy speciális gyorskeverési eljárásnak köszönhetően a világon elsőként olaj-víz hidrokolloid formát öltenek, vagyis az növényi hatóanyagokat az olajok körbe burkolják, és ennek köszönhetően azonnal sejt szintre jutnak a hatóanyagok közel 100%-osan.  

A Peak termékcsalád tagjai trendi, szexi, modern, gyorsan hozzáférhető és gyorsan ható napi adagos kiszerelésben találhatóak.

LIMITÁLT ideig kapható termék

Ruby by Flavon


Alap termékek

Prémium termékek

Flavon 2.0

Testsúly kontroll

Többet akarsz tudni az étrend-kiegészsítés létjogosultságáról és a Flavon termékek egyediségéről? Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!


Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87