Rólam

A tudatos jövőépítés, anyagi szabadság és az egészségtudatos életszemlélet a Network Marketing kapcsán nagyon korán bekerült az életembe – szüleim révén már a középiskolás éveim alatt, 2003 nyár vége felé elkezdtem jó minőségű táplálék-kiegészítőket fogyasztani, és ez a mindennapjaim természetes részévé vált.

Az érettségi felé közeledve szüleim elkezdeték abba az irányba terelni a gondolataimat, hogy a főiskola mellett, mit szólnék hozzá, ha belevágnék a hálózatépítésbe, hogy hatékonyan töltsem a szabidőmet és mellette keressek egy kis pénzt, alapozzam a jövőmet.

Mivel számomra teljesen ismeretlen volt, hogy mi az a hálózatépítés, így érettségi után elmentem velük egy rendezvényre, és ott volt valami, ami megfogott…egy érzés, hogy meg tudom teremteni magamnak a szabadságot, a függetlenséget.

Ahogy elkezdtem a főiskolát, mellette elindítottam a Network Marketinges pályafutásomat 2006 ősz elején – és ezzel elindult egy izgalmas, hatékony és nagyon pozitív fejlődés, önmegvalósítás, egy szabad életstílus felé vezető út.

Az egyik legnagyobb személyes érték, amit kaptam a szakmától az elmúlt évek alatt, az egy nagyon nagy volumenű emberi, személyiségbeli és szakmai fejlődés, önbizalom és önértékelés emelkedés.

Tizenéves koromban egy elhízott, befelé forduló kislány voltam, igen kevés emberi, baráti kapcsolattal, és ennél is kevesebb önbizalommal és önértékeléssel 🙂  Nem éreztem jól magam a bőrömben, és emellett azt éreztem, hogy nem tetszik az a fajta kötöttség és kiszolgáltatottság sem, ami elém volt vetítve a jövőre, hogy majd valahol alkalmazottként dolgozzak. Szabad akartam lenni, én irányítani az életemet, úgy, ahogy nekem tetszik, olyan emberekkel, barátokkal körbevéve, akikkel szívesen töltöm az időmet, egyenrangúként kezelnek, és jól érezzük magunkat együtt.

És itt jött a képbe a Network Marketing 🙂

A főiskola vége felé közeledve már annyi emberi és szakmai értéket, eredményt kaptam a hálózatépítéstől, hogy végül úgy döntöttem, nem fejezem be a főiskolát – és ez így is lett 🙂  Nem voltam soha alkalmazott, se hagyományos vállalkozó – a Network Marketing szakmában megtaláltam a saját utamat és jövőmet.

Ma már 120%-os meggyőződéssel állítom, hogy a Network Marketing az egyetlen lehetőség, ami elegáns, kulturált, emberi módon, jelentős kockázat és komolyabb anyagi tőke befektetése nélkül egy bizonyítottan működő, kész rendszert tud adni bárkinek a kezébe, amivel minden álmunkat, vágyunkat meg tudjuk valósítani emberi és anyagi téren egyaránt belátható időn belül.

A Flavonhoz 2013 februárban csatlakoztam – vallom azt, hogy az a kivételes és egyedi magasrendű minőség, tisztaság és emberség, amit itt kapok a vezetőktől, a tulajdnosoktól, a Flavontól, egy olyan ajándék, amihez fel kellett nőnöm, végig kellett mennem azokon a tanulási fázisokon, amiket az előző években átéltem.

A Flavonnal és a Platinum Teammel együtt dolgozva a szakma legkiválóbb támogató rendszerét, eszközét kapom, és tudom adni a partnereimnek is. Profi mentorok támogatják a csapatom és az én szakmai, emberi fejlődésemet!

A leghatékonyabb eszközzel akarok én is jobb életet teremteni magamnak!

A egészséges táplálkozás, a növényi alapú étrendre való átállás egy egészségügyi kihivás kapcsán indult el nálam 2014 nyarán. Egyre több orvosi, szakmai előadás, cikk jutott el hozzám annak a pozitiv élettani hatásáról, ha az állati eredetű ételek arányát csökkentjük a táplálkozásunkban. Egyre jobban szimpatizáltam a gondolattal, de cselekvésig nem jutottam el, míg végül a szervezetem el nem kezdte jelezni, hogy mire nincs szüksége… először a hús fogyasztás került ki az életemből, ugyanis szörnyen elkezdtem rosszul érezni magam egy-egy étkezés után: ólmos fáradtság, nulla energia, belassult emésztés és anyagcsere, intenzív és roppant kellemetlen szagú izzadás… Ahogy a hús kikerült a táplálkozásomból, ezek a tünetek szépen megszűntek.

Ezután pár héttel volt még egy roppant kellemetlen jelzése a szervezetemnek: egy finom húsmentes rakottzöldbab készítése közben a tetejére rakott tejfölből maradt egy kicsi, és hát azt természetesen már nem lehetett eltenni, így megettem 😀 kb fél óra múlva borzalmas alhasi görcsök kíséretében roppantúl sürgősen a mellékhelyiségbe kellett távoznom… Egy ideig még próblálkoztam, hogy biztos a tejfől okozta e problémát, ill más tejtermékeket is tesztelgettem (sajt, joghurt, túró, stb) és bizony egyértelműen ezek voltak. Így végül teljesen átálltam növényi alapú ételek fogyasztására (a tojás és a méz is kikerült az étrendemből, melyek szintén kellemetlen tüneteket produkálnak nálam, illetve az utóbb időben a túlzottan cukrozott, édes ételek is diszkomfortot okoznak)
A magyar, vegán, tiszta zöldség-gyümölcs essszenciákból készülő Flavon termékek ezen a területen nagyon sokat segítenek nekem, egyrészt a komplex tápanyag bejuttatásban, másrészt a szervezetem optimális működési egyensúlyában és a nem oda illő anyagok természetes tisztításában.
Rövid távú célom kialakítani az életemben azt az ÉN-IDŐT, amikor élvezetbő, hobbiból késztítek vegán ételeket, sütiket, kiélem kreativitásom egy részét ebben, és közben töltődök energiával 🙂 Eddigi tapasztalataimat, kezdeti alkotásaimat ITT megtalálod.

A rendszeres sport és a nőiességem fejlesztése iránti vágy 2015 őszén került be az életembe. Kezdetben úgy voltam vele, hogy én csoportos órára tuti nem fogok járni, nekem ne dirigáljon senki, majd én tudom, mit kell csinálni 🙂
Jártam kondi terembe és úszni, majd egy év múlva kezdtem megunni. 2016 október végén egy Fb postban láttam a Beautyrobicról egy hirdetést – megragadta a fantáziánat az a nőies, szexi, vonzó, ugynakkor igen hatékonynak tűnő mozgásforma, amit a cikk állított. Félhomály, meleg terem, táncos mozdulatok aerobic jellegű gyakorlatokkal ötvözve, mindezt ízületkímélő módon koreográfia és ugra-bugra nélkül. Elmentem egy próbaórára…és teljesen beleszeretettem 🙂
2019 január óta már én is tartok Beautyrobic órákat, hogy minél több Nőnek tudjam segíteni átélni azt az élményt, amin én is keresztül mentem – magabiztosság, nőies alak és kiállás, szexi, vonzó kisugárzás, önértékelésem fejlődése Nőként is!
Az edzések tartásához 2018-ban elvégeztem egy csoportos fitness instruktori OKJ-s képzést, ill a Beautyrobic speciális oktatói képzését.


2022 februártól Okleveles Vegán Életmód tanácsadóként egy speciális 2 hónapos program keretein belül komplexen tudok segíteni mind a táplálkozási, egészségi, sport, életmód és életstílusbeli szegmensek optimalizálásában az életedben. A részletekért látogasd meg tanácsadói oldalamat

Kíváncsi vagy az életemre, tapasztalataimra, mi hogyan került az életembe, mit miért csinálok, hogyan gondolkodok a párkapcsolatról és a szexualitásról? 
Hallgasd meg a velem készült interjút, mint sikeres vállalkozó Nővel! Részletek ITT!

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87