Flavon Peak Boost

Hozd magad lendületbe!A Peak koncepció legújabb terméke, a Boost – magyarul „lendület” – az értékes, magas hatóanyagtartalmú gyümölcsök és az elnyújtott stimuláló hatást biztosító koffein-forrás, a guarana magával ragadó szinergizmusa, amely egyszerre élénkít és nyújt erős antioxidáns hatást. Hogy mentálisan és fizikailag is a csúcson legyünk!
Napi kiszerelése révén elfér bármely zsebben; bárhol, bármikor fogyasztható.

A Flavon Peak Boost azoknak a felnőtteknek készült, akik alkalomszerűen vagy rendszeresen, és egészségesen szeretnének aktivizálódni, lendületet kapni, felfrissülni! Ez egy könnyen fogyasztható, energetizáló termék, mely csökkentheti a fáradtságérzetet és a stressz negatív hatásait. Gyümölcstartalma 98%.

A termék jellemzője a magas, jó biohasznosulású C-vitamin-tartalom, sok benne az élelmi rost, a fehérje, a poliszacharid és a bioflavonoid, illetve a többféle antioxidáns hatású fitokemikália. A terméktől szinergetikus élettani hatások várhatóak, melyek hozzájárulhatnak a mentális és a fizikai állapot javulásához.

Összetevők: ananász, alma, fekete berkenye (arónia), cseresznye, fügekaktusz, noni, guaranaTovábbi részletek a Boostról ITT !

Rendeld meg most ITT!

Pár napos próba adagokért, ill a szuper hatékony két hónapos életmódot optimalizáló és testsúlyt csökkentő komplex programomért vedd fel velem a kapcsolatot!

Ismerd meg a Flavon termékcsalád többi tagját itt!

Többet akarsz tudni az étrend-kiegészsítés létjogosultságáról és a Flavon termékek egyediségéről?

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az oldalon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a velük való személyes megbeszélést és kivizsgálást. Nem adhatnak választ betegségekkel illetve azok gyógymódjaival kapcsolatos kérdésekre. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.