Értéktelen kavicsok vs drágakő

Van egy mondás, hogy addig játszik valaki értéktelen kavicsokkal, míg egy nap rájön, hogy közben elvesztett egy igazi drágakövet.

Vannak reménytelen esetek, akiknek ez fel sem tűnik, vannak, akik időben kapcsolnak, és vannak, akik azonnal kiszúrják az értéket és megbecsülik.

 

 

Vannak, akik tisztában vannak a saját értékrendejükkel, tudják mit akarnak, fel merik vállalni, és megteszik a szükséges lépéseket, mert tudják, hogy hosszútávon ez biztosítja számukra a biztonságot, a kiegyensúlyozottságot, a sikert, a boldogságot és mindent, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsák a céljakat, és álom életet élhessenek.

 

Vannak, akik érzik magukban, hogy mi lenne a legjobb, a legideálisabb, mégsem merik felvállalni, inkább a visszatérnek folyton a már ismert, megszokott sémákhoz, amik pillanatnyilag úgy tűnik, hogy érdekes, izgalmas, jó megoldások, de valahol belül, a lelkük legmélyén érzik, hogy hát ez nem az igazi…és az idő ezt igazolni is fogja, csak a kérdés az, hogy nem e túl későn? Lesz-e még lehetőségük meglépni azt, amit már rég meg kellett volna?

 

És vannak, akik totál öntudatlanul csakúgy élnek bele a nagyvilágba, történik ami történik, és önmagukkal se mernek beszélgetni, hogy valójában mi is a fontos számukra. Ők azok, akiknél egészen addig nem történik változás, míg valami drasztikus katasztrófa nem történik az életükben. Vagy még akkor se.

 

 

Azt látom, hogy ez a három típusú hozzáállás az élet minden területén jellemző, és egy adott ember akár különböző kategóriákat is képviselhet az élete különböző területein.

Azt gondolom sejted, hogy az a legjobb, amikor az első kategóriás szemléletmódot képviseli az ember az élete minden területén: munka, karrier, család, párkapcsolat, barátok, önmegvalósítás. Ők azok az emberek, akikről látjuk, hogy szinte tökéletes harmónia van az életükben, sikeresek minden területen, boldogok, vidámak, kiegyensúlyozottak. Nyilván vannak nekik is problémáik, kihívásaik az életben, csak a hozzáállásuk ezekhez a helyzetekhez egészen más. A megoldásra, a fejlődésre koncentrálnak.

Ők képviselik a kisebbséget a társadalmunkban.

 

A többség sajnos (jobbik esetben) a második kategóriába tartozik, vagy (rosszabbik esetben) a harmadikba.

 

Ilyen az, amikor egy ember pl a karrierje szempontjából az első, full tudatos kategóriát képviseli: sikeres, elismert, példaképnek tekintik a szakmájában, viszont mondjuk a magánélete, párkapcsolat területén a második kategóriában van. Ezzel az a baj, hogy hosszútávon egyik a másik rovására fog menni – egy idő után a sikeres terület eredményei se lesznek az igaziak, valami nem úgy működik, mint ahogy korábban….mert nincs megfelelő egyensúly az élet minden területe között, és meg fog rekedni, ha nem változtat.

A jó hír az, hogy ha sikerül bátorságot meríteniük, és végre felvállalják önmaguk előtt, hogy mit akarnak valójában, mit tekintenek értéknek, akkor létre tudják hozni az egyensúlyt.

 

Ehhez le kell küzdeni az egót, ami küzd a már megszokottért és kreatívabbnál kreatívabb megoldásokkal próbálja gúzsban tartani a belső, tiszta, valódi ént és érzéseket.

A feladat nem egyszerű, de belül mélyen tudja az ilyen ember, hogy nagyon is megéri, csak bátornak és erősnek kell lenni.

 

Magánéleti dolgoknál, emberi kapcsolatoknál ezt meglépni nagyobb kihívás az érzelmek miatt. De erős önfegyelemmel és tudatos önfejlszetéssel jó irányba mozdíthatóak el a dolgok.

 

A karrier, a munka területén egy fokkal egyszerűbb a helyzet. Itt a tények, a számok, az eredmények tudnak egy erőteljes útmutatást adni.

 

A Network Marketing szakmának a legnagyobb értéke és előnye a tapasztalataim szerint, az önfejlesztésre, tudatosságra való erőteljes ráhatás. A Flavonnal és Platinum Teammel ebben tudunk ma a piacon kimagasló támogatást és útmutatást adni, hogy bárki képes legyen önmagából a lehető legjobbat kihozni, nem csak szakmailag, hanem emberileg is, az élete minden területén

 

Amikor azt érzi valaki, hogy nem úgy halad az élete, ahogy szeretné, akkor meg kell vizsgálni, hogy vajon „megfelelő falhoz támasztotta e a létráját” az illető.

 

Az MLM piacon, akár itthon, akár nemzetközi szinten, számtalan cég és ajánlat létezik. Te is biztos találoztál már, vagy hallottál már olyan cégről, ami nem korrekt. Létrehozzák pár évre valami mondvacsinált csili-vili „termékkel, szolgáltatással”, sok könnyű és gyors utat keresőt megszédítenek vele, majd eltűnnek, sok csalódott és „sérült” embert hagyva maguk után.

 

12 év alatt, mióta a Network szakmába bekerültem, számtalan ilyet láttam. A jó hír azonban az, hogy léteznek olyan korrekt, stabil, megbízható vállalatok, mint pl a Flavon, amikhez nyugodt szívvel adhatod a neved, mert garantált a hosszútávú biztonság és stabilitás, a tudatos önfejlesztéshez minden eszköz, támogatás egy helyen van, ezáltel azt a bizonyos elsőkatgóriás harmóniát meg tudod velünk teremteni az életed minden területén!

 

 

Ha azt érzed, hogy valami nem kerek, és felismerted, hogy túl sok volt már a kavics az életedben, és nem akarod elveszíteni a valódi drágakövet, akkor MOST vedd fel velem a kapcsolatot és teremtsük meg a harmóniát az életedben!

 

 

Milyen értékeket érdemes megvizsgálni egy Network Marketing cég esetében?

Mit képvisel a Flavon egyedülálló módon a nemzetközi piacon?

Hogyan, milyen eszközökkel, programokkal támogat a Platinum Team a professzionális szakmai és emberi fejlődésben?

Miyen szakmai, emberi és etikai értékek miatt tettem le a voksom a Flavonnál?

Itt tudsz csatlakozni a csapatomba!

 

Iratkozz fel most a hírlevelmre és tudd meg!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük