Bundás kenyér vegán módra

Na, hát na! Kell ez is 😀
Bundás kenyér lilahagymával…hmmmm… 🙂

A „bunda” receptje tulajdonképpen ugynaz, mint a csicseriomletté 🙂

A csicseriborsó lisztet ízesítem fokhagyma granulátummal, sóval és sörélesztőpehellyel. Annyi vízzel öntöm fel, hogy palacsinta tészta állagú legyen (az omlett lehet kicsit hígabb) . Ebbe forgatom bele a kenyeret.

Én a bundi kenyeret sütőben sütöm: egy tepsit vastagabban kikenek kókuszzsírral, ebbe teszem bele a bebundázott szeleteket. A tetjét „összefröcskölöm” olvasztott kókuszzsírral és mehet be a sütőbe.
200 fokon légkeveréssel kb 15-20 perc alatt kész.

És a hagyományokhoz híven lilahagymával tálalom és megeszem 🙂

Jó étvágyat! 🙂


További receptek itt!


Milyen lépéseket illesztettem be a mindennapjaimba, amivel több, mint 13 kg-t fogytam? Tudd meg itt!

Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Nézd meg itt!

Egy igazásn nőies, hatékony és szexi alakformáló, zsírégető edzésre vágysz? Tarts velem az óráimon! Részletek itt!


Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és egészséges életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!




Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87