Új korszak, új tervek – vissza az elejére

2020 március – berobban a magyar köztudatba a koronavírus léte…. elkezdődik a pánik, a „mi lesz most velünk” hangulat. Országos szintű korlátozás lépnek életbe, rengeteg vállalkozás működése áll le, vagy igényel komoly szintű átszervezést. Ezzel együtt rendeget embernek szűnik meg, vagy válik bizonytalanná a jövedelme, a jövőre vontakozó kilátása.

Eszetlen felvásárlási hullám söpör végig az élelmiszer üzleteken és gyógyszertárakon.
Szerencsére sokan tudatosan a természetes étrend-kiegszítőkhöz, így a Flavon termékekhez nyúlnak, hogy tudatosan erősítsék az immunrendszerük védekezőképességét.


Aztán eljön az április, az őrjítő pánik hangulat lecsitul kissé…és talán át is esik egy másik vágletbe: megse „mozdulunk”, nem tudjuk mi lesz most…


Szerencsére, ahogy telik az idő, és látjuk a hazai és nemzetközi járványhelyzet alakulását, kezd normalizálódni a két szélsőséges állapot.


MOST JÖTT EL AZ IDEJE
AZ ÚJRATERVEZÉSNEK ÉS AZ ÚJRAKEZDÉSNEK!!!

Hogyan és milyen profi, és igazoltan hatékony módszerekkel és eszközökkel tudok ebben én, a Platinum Team és a Flavon segíteni?
Nézd meg a videót!


Hetente több alkalommal tartok én is és a vezetőim is online tájékoztatókat, ahol átfogó, részeletes képet kapsz a lehetőségeidről és a Flavon kínálta szuper-prémium minőségű egészségi és anyagi megoldásról!

Vedd fel velem a kapcsolatot az időpontokért és a hozzáférési linkért!
Adj esélyt magadnak, hogy jobb és még jobb legyen!
Be akarsz kerülni Te is ebbe a pozitív, inspiráló közösségbe?
Meg akarod tapasztalni a Flavon élményt?
Azt az életet akarod élni, amit megálmodtál magadnak?
Részese akarsz lenni a siker-csapatomnak?

Csatlakozz a csapatomba itt!


Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg a Flavon biztosította háttertet, a stabil alapokat és azt a módszert, rendszert és gondolatiságot, amivel támogatni tudom a sikeredet!
Mik azok a funkcionális élelmiszerek? Nézd meg itt!

Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Nézd meg itt!

A Flavon termékeket itt tudod részletesebben megismerni!

Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87