Network Marketing

Network Marketing, MLM, hálózatépítés, több szintű értékesítés….mindegyik elnevezés ugyanazt az összetett, sokoldalú, színes szakmát takarja…és bárhogy is nevezzük, tény, hogy a többség fejében fél-, vagy téves információk élnek ezzel kapcsolatban.

Ahogy olvashattad a bemutatkozásomban is, 2006-ban kerültem kapcsolatba a Network Marketinggel. Az elmúlt évek alatt folyamatosan ugyanazokkal a gondolatokkal találkozok (bár szerencsére, az évek előre haladtával egyre kevesebbszer), amikor szóba kerül az MLM.

A hálózatos értékesítés a gazdaság és a kereskedelem történelmében még mindig igen fiatal ágazatnak számít (kb 60 éves), ennek ellenére a dinamikája és a hatékonysága messze magasan túlszárnyalja idősebb rokonait.

Működését tekintve az MLM hasonlóan működik, mint a franchise hálózatok (Mc’Donalds, Subway, Fornetti, Frei Cafe, MOL, Tesco, Aldi, Media Markt, stb):

Egy egységes, könnyen megtanulható és másolható, bizonyítottan sikeres koncepció alkalmazása.

Különbség azonban még is van bőven: a fent említett franchise rendeszerek nem hozzáférhetőek bárki számára, már csak anyagi szempontból sem, ill ezen rendszerek attól függetlenül, hogy egy kész, működő koncepciót, „ használati útmutatót” adnak, erőteljesen ki vannak szolgáltatva az adott helyi körülményeknek.

A Network Marketing, az MLM a franchise típusú rendszereknek egy, mondhatni tovább gondolt, egyénekre fejlesztett változata, mely bárki számára könnyen hozzáférhető, egyenlő esélyeket biztosít, helyi kötöttségek nélkül.

Igen, meg akarom teremteni magamnak az álmaimat! 

 

Többet akarsz tudni a Network Marketing aktualitásáról, értékeiről? Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!


 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87