Jól hangzó ajánlat…ki vagy mi van mögötte?

SZAKMAI, TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

 

Korábbi cikkeimben beszéltünk róla, hogy fontos, hogy legyen egy stabil korrekt céghátter, és legyenek hiteles külső referenciák, elismerések az adott ajánlat, vállalkozás mögött. További lényeges kérdés a hosszútávú sikeres együttműködés érdekében, hogy milyen a cég által kínált termék szakmai, tudományos háttere!

Minden termék mögött, amit egy Mlm cég, vagy akàr egy hagyományos vállalkozás kínál, kell hogy legyen valamilyen szakmai igazolás, tudományos háttér, ami igazolja annak működőképességét, létjogosultságát, minőségét, hitelességét.
Ez a termék lehet akár étrend-kiegészítő, kozmetikum, pénzügyi termék, utazási szolgáltatás, stb.

 

Ha már van ilyen igazolás, akkor érdemes annak is utána járni, hogy ki vagy mi állítja az adott igazolást?
Gipsz Jakab, XY Kft, akiről/amiről az adott cégen kívül soha sehol senki nem hallott még, vagy egy olyan szaktekintély, hivatalos intézmény, aki/ami más vonatkozásban is több referenciával, szakmai vonatkozással rendelkezik?

Ha pl étrend-kiegészítőről van szó, akkor a termékek milyen klinikai igazolásokkal bírnak? Egyáltalán van e adott országra vonatkozó engedélyük? A termékfejlesztő szakember milyen tudományos fokozatokkal, publikációkkal rendelkezik? Szakmai körökben milyen refenciája, megítélése van?

Az elmúlt évek alatt sokszor találkoztam olyan ajánlatokkal, ahol kínáltak pl egy midenféle csodahatást ígérő terméket egy nagyszerűnek mondott kutató szakemberrel, aki a fejlesztő. Nagy hírverés, hatalmas marketing kapány, sok hiszékeny naív ember….aztán szép lassan kiderült, hogy az ígért csodahatások olyannyira nincsenek, hogy semmilyen hatása nincs a készítménynek, a „szakember” pedig szinte semmilyen tudományos fokozattal, elismeréssel nem rendelkezett. Sokan hittek az ámításnak és sajnos csalódniuk kellett.

 

Az ilyen típusú félrevezetések könnyen elkerülhetőek, ha az érzelmi impulzusokon túl a reális észérvek jegyében utána nézünk az adott termék és szakember állítólagos tudományos igazolásainak, hitelességének.

Megbízható hátterű tiszta termékekkel akarok dolgozni és támogatni az egészségemet! 

 

Hogyan épül fel egy profi, hiteles szakmai, tudományos háttere?

Milyen konkrét tényezőkre figyelj oda?

Milyen az, ha egy Nobel-díjas örökségen alapul a szakmai háttér?

Milyen egyéb tényezőket kell méf megvizsgálni, hogy biztos jó döntést tudj hozni egy ajánlat kapcsán?

 

Tudd meg a részleteket!  Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük