Milyen alapokkal bír egy megbízható, potenciális, stabil, korrekt vállalkozás?

STABIL ALAPOK – CÉG

 

Amikor kapunk egy lehetőséget, hogy bekapcsolódjunk egy Network marketing vállalkozásba, érdemes megvizsgálni, hogy milyen a cég háttere.

Számtalan jól hangzó ajánlat van, azonban nevünk és hitelességünk csak egy!
Épp ezért, ha már megláttuk a rendszer értékeit, és hogy az életünkben milyen értéket tud képviselni, mindenképp vizsgáljunk meg néhány szempontot, hogy valóban egy hosszútávon tervezhető, stabil cégháttérrel kezdjük meg a vállalkozásunkat, ami a biztonságot és a stabilitást megadja az életünkhöz.

Banális dolognak tűnik, de először nézzük meg, hogy a cég valóban létezik e (főleg egy nemrég indult cég esetén), hova van bejegyezve, van e valódi háttere, elérhetősége, irodája, ügyfélszolgálat, stb – vagy csak egy külföldi telephely szolgáltatónál van bejegyezve 528. cégként?

Nézzük meg, kik a tulajdonosok: milyen emberek, milyen múltjuk, hátterük van. Milyen szakmai referenciával, hozzáértéssel rendelkeznek?
Elérhető, létező személyek? Lehet velük kommunikálni?
Hogyan viselkednek, milyen erkölcsi, etikai értékrenddel bírnak mind cégvezetőként, mind magánemberként?
Hogyan viselkednek az alkalmazottakkal, a hálózati partnerekkel, a környezetükkel?

A cégnek van e múltja, és ha van, az mit mutat? Stabilitást, fejlődést? Vagy állandó változtatásokat, tulajdonos cseréket?
Mekkora a fluktuáció mind alkalmazotti, mind hálózati partneri oldalról?
Egy új induló cég nagy álmokkal kecsegtet, azonban rendkívül nagy rizikót is hordoz magában. Érdemes olyan cég mellett letenni a voksunkat (màr ha komolyan gondojuk), ami túl van az első min 5-6 éves kritikus időszakon. Egy valóban hosszútávra tervező, megbízható cég nem csak az első partnereknek jelent igazi potenciált, sőt! Ha már túl van a „gyerek-betegségeken”, egy jóval kiforrottabb és dinamikusabb, stabil fejlődésre alkalmas ajánlatot tud kínálni, fennakadások nélkül.

Milyen anyagi háttérrel, stabilitással rendelkezik a vállalat? Vannak-e saját tulajdonban levő ingatlanok, gyártó egységek, szabadalmak? Vagy minden bérlemény, amit bármikor könnyen lehet módosítani, felmondani?
Vannak e részvényesek, külsős befektetők, akiket első sorban csak a profit érdekel?
Van e adóssága, tartozása a vállalatnak?

Milyen értéket képvisel a cég, mi az értékrend, mi a küldetése a vállalatnak, a tulajdonosoknak (van egyáltalán?)?

Stabil cégháttérrel akarok dolgozni! 

 

Az elmúlt több mint 10 évben számtalan ajánlattal találkoztam a piacon, amiből kirajzolódott és beigazolódott, hogy egy valóban stabil cég milyen háttérrel és értékekkel bír. Ezeket a konkrét tényeket használd fel Te is, hogy a számodra legjobb és legstabilabb hosszútávú megoldást meg tudd találni a piacon!

Iratkozz fel MOST a hírlevelemre a legfontosabb tények és paraméterek megismeréséért!

 

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük