Miért választottam a Network Marketinget életutamnak?

A Network Marketing, vagy más néven MLM az életembe nem egy hagyományos megkeresés és ajánlat tétel útján került be.

 

Középiskolás voltam, amikor a szüleim egy nagymúltú hálózatos cég termékeivel találkoztak egy nyaralásunk alkalmával, megtetszett nekik a termékcsalád, és mivel nem sokkal korábban volt a családban egy súlyos probléma, ami szomorú véget ért, így a nyitottság is megvolt a szüleimben a tudatos megelőzés irányába.

 

Én ekkoriban még azon kívül semmi mást nem értettem az egészből (és nem is foglalkoztam vele), mint hogy van egy jó termék, enni kell, hogy egészségesek legyünk és pont.

 

Néhány évvel később, mikor az érettségi évében voltam, felvetődött egy ötlet, hogy mivel amúgy is vállalkozási főiskolára tervezek menni, és a főiskola mellett lesz némi szabad időm is, nézzek bele, hogy egyébként az a cég, amelyiknek a termékeit évek óta megelégedéssel fogyasztjuk, kínál egy üzleti lehetőséget, amit fősuli mellett lehet csinálni, és tudok vele egy kis plusz zsebpénzt keresni.

 

Tetszett az ötlet, ezért elmentem egy rendezvényre. Sokat nem értettem meg belőle, de tetszett az ígéret és a perspektíva, hogy meg tudom alapozni a jövőmet és szabad életet tudok vele teremteni. Veszteni valóm pedig nem volt.

 

Az élet végül úgy hozta, hogy 2006 őszén belekezdtem hálózatépítői pályafutásomba – egy másik cégnél.

 

Az első évek tanulásról, emberi és szakmai fejlődésről szóltak, ugyanúgy, mint bármilyen másik szakmában.

 

Az elmúlt több mint 10 évre ha visszatekintek, azt látom magamon, hogy hatalmas minőségi változáson mentem keresztül: emberileg, szakmailag, gondolkodásilag és persze sikerek, eredmények szempontjából is 🙂

 

A saját környezetem (barátok, család, más emberek) nagyon jó visszaigazolást adnak nekem, nem csak arról, hogy jó úton járok, hanem arról is, hogy minél több embernek szüksége lenne arra a fajta fejlődésre, amin keresztül lehet menni a Network szakmában.

Milyen visszaigazolásokra gondolok? A helyzet az, hogy nem épp a szép dícsérő szavakra és gondolatokra…

 

Számtalan olyan szituációba kerültem már, akár csak az elmúlt néhány hónapban, fél évben, hogy egyszerűen totálisan két külön dimenzióban „kommunikáltunk” az adott emberrel. Tartom annyira türelmesnek és jó kommunikációs képeségekkel rendelkezőnek magam, hogy az esetek többségében megtalálom a közös hangot az emberekkel, és ha más nem, valami semleges témában megtaláljuk a „békés elválás” lehetőségét. Azonban egyre több olyan eset fordul el, közeli és távoli kapcsolatoknál egyaránt, hogy a másik fél egyszerűen annyira beleásta már magát a saját keserűségébe, gondolatvilágába, problémáiba, hogy ezt kötelező érvényűen igaznak fogadja el, és nem normális az, (adott esetben én 🙂 ) aki ezt nem látja.

 

Sokaknál tapasztalom azt is, hogy mivel nem fejlesztik önmagukat, a gondolkodás módjukat, egyszerűen olyan torzult nézeteket és elvárásokat támasztanak a világgal és a többi emberrel szemben, ami boritékolja a boldogtalan jövőt és a sikertelen kapcsolatokat.

 

A Network, az MLM világában amit én a legnagyobb értéknek tartok, az a tudati, mentális, személyiségbeli és gondolkodásmód beli fejlődés.

A világunk és az élet szép, tele van lehetőségekkel és jó dolgokkal, jó emberekkel. Vannak persze problémák, nehézségek, kihívások mindenkinek az életében, az enyémben is bőséggel – a kérdés inkább az, hogyan kezeljü ezeket, hogyan állunk hozzájuk?

Teljes letargiával, haraggal, sértősöttséggel, depresszióval, keserűséggel, vagy feladatként, fejldési lehetőségként tekintünk rájuk, amik igen, kényelmetlenek, kellemetlenek és még fájnak is, viszont többek és jobbak tudunk lenni általuk, ha képesek vagyunk felnőni a feladathoz és megoldani.

Ehhez kell a tudatos önfejlesztés, ezt adja meg a Network Marketing szakma. És csak a Network Marketing szakma tudja ezt megadni!

 

 

És igen, beszéljünk a pénzről is. Hiszen egy vállalkozásról beszélünk, és bárki bármit mond, végeredményben bármilyen nemes ideológiát is von valaki aköré, hogy ő miért kezdte el, valójában a pénz miatt.

 

Mindenkinek vannak kihívásai anyagi területen. Nekem is voltak, vannak és lesznek is. Ugyanis ez is egy tanulási folyamat, hogy hogyan tudunk egyre tudatosabban és intelligensebben bánni a pénzzel. Ezt viszont sajnos sehol senkinek nem tanították. A Network szakma erre is ad egy profi utat, hogy egyensúlyba legyen a megkeresett jövedelmünk az azzal bánni tudó személyiségünkkel.

Vannak mindennapi anyagi gondjad? Ismerem az élményt. Tudom milyen az, amikor azon kell sakkozni, hogy a legfontosabb dolgokra össze tudjam kaparni a pénzt, annak árán, hogy néhány kevésbé sürgős dolog elodázásra kerül. Voltam olyan helyzetben, amikor száz forintos problémáim voltak, és voltak, vannak, lesznek amikor több ezres, százezres, milliós nagyságrendeknél van, lesz ugyanez a szituáció. Nem az összeg mérete a lényeg, hanem a folyamat, a fejlődés.

 

Ezért választottam hivatásomnak, életutamnak a Network Marketinget, mert itt úgy tudok önamgamon segíteni és egyre jobbá tenni az életemet, hogy közben mások életében segítek pozitív változást, fejlődést létrehozni.

Ezt adja a Network:

  • Anyagi bőség és fejlett, tudatos pénzügyi intelligencia
  • Érett, fejlett személyiség, pozitív, tudatos gondolkodás
  • Magas szintű, értelmes, intelligens és jobbító szándékú kommunikáció, együttműködés embertársainkkal
  • Tudatos életvezetés

 

Ezzel az eszközzel egy olyan jövőt tudunk teremteni önmagunknak és az utánunk következő generációknak: a gyerekeinknek, unokáinknak, dédunokáinknak, amivel egy fejlettebb, szabadabb, érettebb és tudatosabb életet tudunk és tudnak élni. Több sikeres és boldog, kiegyensúlyozott ember lesz, akik a felmerülő problémákat értelmesen és tudatosan tudják kezelni és megoldani, és ez kihat akár az országunk, akár a világ pozitív fejlődésére is.

 

A világban bőség van. Ez jár neked is és nekem is!

Tenni kell érte? Igen.

Fejlődni és változni kell hozzá? Igen.

Megéri? Naná!

 

Gyere, tarts velem, és hozzuk létre együtt azt a jövőt, amit Te is megérdemelsz!

 

Itt tudsz csatlakozni!

 

Ismerd meg a Network Markating és a prémium magyar Flavon vállalat legfőbb egyediségeit, amik a Te sikered alapjait biztosítják!

Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük