Ez az utolsó…nincs tovább!

Kész, vége, nincs tovább…eldöntöttem, hogy ez az utolsó.

 

Sok dolgot átéltem, ami fájt, ami nem volt kellemes, ami csalódás volt. Sok mindent tanultam. Sokat fejlődtem, sokat változtam előnyömre.

 

Az tény, hogy ha ezek az események nem lettek volna, akkor most nem tartanék ott, ahol tartok. Sok mindent köszönhetek az elmúlt közel 12 évnek. És a döntésem végleges.

 

A Flavon az utolsó Network vállalkozás az életemben.

 

Miért?

 

Mert itt érzem igazán azt, hogy biztonságban vagyok, hogy stabil háttér van mögöttem. Tudok hosszútávra tervezni…nagyon hosszúra…kb még 90-100 évre a saját életemben, és további évszázadokra a gyerekeimnek, az unokáimnak és az ő unokáiknak.

Olyan emberekkel, vezetőkkel vagyok körbevéve, akik a szó legnemesebb értelmében JÓ emberek, tisztességes, korrekt, etikus értékrenddel. A tulajdonosok, a Gaál-család adnak. Azt akarják, hogy jó legyen nekünk. Ez egy nyer-nyer alapú együttműködés.

 

Sok ajánlattal találkoztam és találkozom a mai napig. A „tegnap létrejött és holnap már nem is létezik” pilótajátékokra szót se érdemes fecsérelni. Úgy gondolom, hogy aki a „könnyen gyorsan meggazdagodni az évszázad huszonnyolcezredik legtutibb üzleteihez” adja folyton a nevét (egyszer követhet el mindenki hibát, de többször…), annak nagyon alacsony szinten van mind az önértékelése, mind az értékrendje. Sose lesz igazán se sikeres, se megbecsült, se elismert. Akkor meg kérdem én, minek csinál bohócot magából?! Inkább menjen el egy munkahelyre dolgozni – sokkal kevesebbet árt önmagának, a környeztének, és egyébként a korrekt, megbízható Network vállalkozásokkal dolgozóknak is, mint pl nekem és a partnereimnek, üzlettársaimnak…

 

Azt érzem, hogy valódi értéket és minőséget tudok közvetíteni a környezetemnek. Mind emberileg, mind szakmailag, mind egészségileg.

Tiszta a lelkiismeretem. A legnagyobb őszinteséggel és szeretettel tudom azt mondani, hogy akinek az életébe a Flavon bekerül, bármilyen szempontból, őt hatalmas pozitív hatás éri mind rövid, mind hosszútávon. Bízom benne, hogy Te is köztük leszel, vagy már ott is vagy.

 

Olyan együttműködést tudunk közösen létrehozni, ami emberek, családok, generációk életminőségét emeli nagyon magas szintre. Ebben benne van a tökéletes egészség irányába való elmozdulás, az anyagi bőség, gazdagság és az emberi fejlődés, önmegvalósítás.

 

Tudod mire vagyok a legbüszkébb ebben az egész sztoriban?

Arra, hogy mindez magyar.

Magyar cég, magyar termék, magyar tudományos örökség.

 

Lehet nyavalyogni, meg húzni a száját bárkinek, de jelzem, hogy a legtöbb kárt okozó, és negatív tapasztaltot generáló cég, vállalkozás (alias piramisok és pilóták) 99%-ban külföldi cégek…rémlik az a mondás, hogy „messziről jött ember azt mond, amit akar”?

 

Természetesen volt néhány magyar cég is, ami rossz szájízt hagyott maga után a piacon. Eggyel én is találkoztam. Viszont 12 év alatt, amiket láttam jött-ment cégeket, (nem keveset…) azok közül ez az egy volt magyar…

 

Sokaktól hallom, hogy panaszkodnak, hogy a jó szakemberek, a fiatalok milyen nagy számban mennek el külföldre, mert „itthon nincs lehetőség”. Már hogy a viharba ne lenne?!

 

Tessék, itt a Flavon. Magyar. Hazai. Akár itthonról, akár külföldről, akár hazai piacon, akár nemzetközi piacon tudunk dolgozni. A mai fejlett online eszközök és a Flavon professzionális, modern és innovatív eszközeivel bármit meg tudunk valósítani. A Flavonnal fejlesztések szempontjából alsó hangon 8-10 évvel a piac előtt járunk…és idén ősszel ezt még bebiztosítjuk plusz néhány évvel.

 

Kell ennél több?

 

Milyen érzés lenne, ha tudnád biztosan, hogy az iparág legfejlettebb és leginnovatívabb, lendületes, fiatalos cégénél tudsz karriert, jövőt, életet építeni, azt a bizonyos 40 éves tervet valóban biztonsággal meg tudod valósítani?

Csak a végeredmény nem egy 70-60-50-30%-os (???) bizonytalan állami nyugdíj, segély, hanem egy stabil, nélkülözésektől és kompromisszumoktól mentes, bőséges anyagi háttér, amivel a gyerekeid jövője is megalapozott.

 

Ezt tudja adni nekünk a Flavon.

 

 

„Jajj, de én nem vagyk olyan!”…

 

Egészpontosan milyen nem vagy?

Nem vagy olyan, aki hajlandó tanulni, változni és tenni a saját álmaiért, céljaiért?

Nem vagy olyan, aki inkább élne egészségesen és gazdagon, mint szegényen és betegen?

Nem vagy olyan, aki a gyerekei jövőjét be akarja biztosítani, és egy olyan tudással, siker-gondolkodással felruházni őket, amivel sikerrel megvalósítják a céljaikat?

Nem vagy olyan, aki hajlandó időt és energiát átcsoportosítani önmaga jobb létéért, hogy pár év múlva kényelmesen, egészségesen élvezhesse az élet adta szépségeket és jóságokat?

Nem vagy olyan, aki kiáll egy jó ügy mellett, ami milliók életét teszi jobbá és ráadásaul a magyarok hírnevét öregbíti?

 

 

 

Lesznek kihívások, lesznek nehézségek és kellemetlenségek az út során. Lesz, ami fájni fog.

Tanulni, fejlődni, változni és változtatni kell. Lesz, amikor kompromisszumot kell kötni pl a családdal egy rendezvény miatt.

 

Egy viszont biztos. Megéri.

 

Mi a legrosszabb ami történhet?

Egészségesebb leszel és emberileg fejlődsz, amit az életed minden területén tudsz kamatoztatni.

 

Az elmúlt 5 éveben, klasszisokkal többet kaptam a Flavontól, mint az azt megelőző 7 évben összesen.

 

Flavon és a Platinum Team minden olyan szakmai és emberi támogatást biztosít, amivel el lehet érni a sikert. Nem két nap alatt. Időt kell adni magunknak a fejlődésre és el kell fogadnunk, hogy nem vagyunk tökéletesek (tisztelet a kivételnek 😀 )

 

 

Gyere és érezd meg, azt az emberi közeget, azt a minőséget és megbízhatóságot, amit a Flavon és a Platinum Team képvisel. Ismerd meg az embereket, a jövőképüket, az elköteleződésük mértékét és azt a segíteni akarást, ami ott munkál bennük, bennünk,hogy át tudjuk adni a tapasztalatainkat Neked és a barátaidnak, hogy azt az életet tudd élni, amire vágysz a szíved mélyén, mert megérdemled!

 

Itt tudsz csatlakozni a exkluzív VIP csapathoz!

 

 

 

 

Meg akarod ismerni a Flavon értékeit, egyediségeit?

Kíváncsi vagy a Platinum Team által nyújtott speciális vezetői, mentor programra?

Akarod tudni, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, hogy a legtöbbet ki tudd hozni önmagadból?

Bele akarsz látni az én elképzelseimbe, jövőképembe?

 

Irtakozz fel a hírlevelemre MOST ezekért az információkért!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük