Te is a tudatos ajándékozók közé tartozol?

Nem tudom, te hogy vagy vele: engem évről évre egyre jobban frusztrált az a gondolat, hogy mit találjak ki ajándékot a szeretteimnek, ami nem egy huszadik semmit mondó „kacat”, vagy személytelen mütyűr. Az utóbbi években ráálltam arra, hogy vagy valamilyem általam készített finomságot kapnak, vagy, ami még jobban esik nekem is, egészséget adok ajándékba!

Ehhez a Flavon termékeket választom, mert a saját és a környezetem eddigi tapasztalatai 1000%-osan meggyőztek arról, hogy ha az egészségről van szó, akkor a Flavon termékek a legjobb megoldás!

És ami még ennél is fontosabb: nagy öröm számomra, hogy a környezetemben egyre többen döntenek úgy, hogy ha ajándékozásról van szó, akkor egészséget adnak ők is ajándékba!

Nézd meg a videót ajándék ötletekért! 

Milyen extra kedvezménnyel támogatom meg most a döntésedet? Nézd meg itt! 

Tudatd, hogy a Flavon cégcsoport nemzetközileg elismerten Közép-Európa legjobb étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cége? Nézd meg itt a részleteket! 

Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Miért van létjogosultsága az étrend-kiegészítésnek és a Flavon termékeknek?

Tudd meg itt! 

Itt tudsz Flavon terméket vásárolni! 

Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!

Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87