Network Marketing VS piramis/pilótajáték

Honnan tudod, hogy egy megbízható, potenciális, stabil, korrekt Network Marketing céggel kerültél kapcsolatba és nem egy pilóta- vagy piramisjátékkal?

 

A Network Marketing a 21.század leginnovatívabb és legdinamikusabb üzleti modellje. 

Számtalan előnyt, értéket hordoz magában, és egy olyan eszközként tud szerepet vállalni  az életünkben, ami – meggyőződésem szerint – az egyetlen olyan lehetőség ma, amivel meg tudjuk teremteni magunknak azt az életet, amire vágyunk, belátható időn belül, komolyabb anyagi tőke és szakmai előképzettség, tapasztalat nélkül, akár a jelenlegi életünk mellett.

A valódi, korrekt Network üzleti modell értékeit hangoztatva, azonban számtalan cég volt, van és lesz is, akik inkorrekt módon, megtévesztő „semmit nem kell csinálni, és multi milliomos leszel tegnapra” ajánlattal álcázzák a piramis- vagy pilóta játékot, amiket általában 1-3 éven belül be is zárnak. Ezzel rengeteg kárt okoznak embereknek erkölcsileg, mentálisan, anyagilag, és a valódi, korrekt Network marketing vállalatoknak megítélés szempontjából.

 

Az elmúlt több mint 10 évben, amit a Network Marketing szakmában töltöttem, számtalan ajánlattal találtak meg, és találnak meg a mai napig.  Sajnos a többségük különböző álcák mögé bújtatott piramis- vagy pilótajáték, ami vagy látszik már rögtön, vagy rövid időn belül beigazolódik.

Az, hogy soha egyetlen ilyen konstrukcióhoz sem tudtak elcsábítani, nagyon sokban függött és függ a mai napig:

  • a személyes belső értékrendemtől;
  • a szakmai vezetőm értékrendjétől, akivel szinte pályafutásom kezdete óta együtt dolgozok;
  • a saját szakmai felkészültségemtől és piaci ismereteimtől.

 

Ennek köszönhetően hitelesen és korrektül meg tudom állapítani egy ajánlatról, hogy megbízható-e.

Ezen túl azonban fontos az is, hogy ha már korrekt az ajánlat, hogy milyen potenciált képvisel a piacon. Pályafutásom során összesen 3 céggel kerültem üzleti kapcsolatba, az első kettőtől olyan rajtam kívül álló események miatt kellett megválnom, melyek az adott cégek megszünését jelentették – függetlenül attól, hogy egyébként korrekt üzleti ajánlattal voltak a piacon, valódi Network vállalkozásokként.

Ez a két szituáció megtanított arra, hogy tudjam, milyen szempontokat kell megvizsgálnom egy-egy ajánlatban, hogy valóban hosszútávra szóló, stabil, megbízható üzletet tudjak felépíteni. Megtaláltam!

 

Ahhoz, hogy meg tudd védeni magad, és egy jó döntést tudj hozni, van néhány tényszerű szempont, amit érdemes megvizsgálni, már csak azért is, mert egy korrekt ajánlat nagyon komoly pozitív értékeket tud adni a Te életedhez is, és ezért úgy gondolom, balgaság lenne elmenni mellette pusztán fél információk, előítéletek miatt.

Egy dolgot fontosnak tartok kiemelni, mielőtt belemegyünk a részletekbe!
A Network marketing egy emberi üzlet, ahol ember emberhez kapcsolódik, azonban az emberi dolgokon túl érdemes a döntés előtt a kézzel fogható tényeket, számokat és biztosítékokat is megvizsgálni.

És akkor nézzük meg hogy mik a megvizsgálandó paraméterk: iratkozz fel MOST a hírlevelemre a részletekért, és teremtsd meg magadnak a biztonságot és stabilitást egy korrekt ajánlattal!

Korrekt eszközzel akarom építeni a jövőmet!

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük