Live 7. Azoknak, akik haladni akarnak a korral – Flavon 2.0 és Flavon Peak

Hát túl vagyok rajta! Szombaton megvolt a Flavon Peak Veggie első hivatalos információs fórum, és zseniálisan jól sikerült 🙂 nagyon jól éreztem magam, sok izgalmas újdonságot tudtam meg Prof Dr Dinya Zoltántól (akivel volt lehetőségen néhány percet személyesen is beszélgetni!) az új Veggie várható hatásairól, ill felfedte a Professzor úr azokat a titkos összetevőket is, amiket eddig nem árutak el 😀 nagyon komoly lesz!

Megtudtam azt is egy profi szakmebertől, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni a különböző generációkkal, ill ennek fényében a Flavon igen komoly online és offline új generációs fejlesztéseket mutat be ősszel a piacnak!

Miért érzem úgy, hogy a legjobbkor a legjobb helyen vagyok? Milyne szakmai és tudományos biztonság, stabilitás és hitelesség van mögöttünk (ami egyébként óriási hiány ma a Network piacon)? Tudd meg a videómból! 

 

 

Te is ki akarod venni a részed ebbl az időszakból?

A legkedezőbb áron akarsz hozzájutni elsők között a világújdonságnak számító magyar tudományos örökséghez, a Peak Veggiehez?

Élni akarsz a lehetőséggel, és maximálisan kiaknázni a bevezetési időszakban rejlő anyagi és üzleti potenciált?

Csatlakozz a csapatomba és add le még ma az előrendelésedet a Veggie-ből ITT!

 

 

Az élő videókat Facebook profilomon keresztül tudod követni mindennap 10-től 10 percben.

Létrehoztam két eseményt is, melyekben az időpontokat tudod követni:

 

Csatlakozz az eseményekhez és kövesd naponta a Live közvetítéseket, hogy le ne maradj semmi jóról 😉

 

 

Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!

 

Miért pont Network Marketing? Valójában mit is tud adni neked ez a szakma? Hogyan lehetséges, hogy egy magyar Network cég, a Flavon ma a leginnovatívabb és legjövedelmezőbb korrekt, megbízható, stabil megoldás a világpiacon? Miért éri meg velem tartanod?

Iratkozz fel a hírlevelemre és tudd meg a válaszokat!

 

 

Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87