Online magazin interjú 2018 május

Pár héttel ezelőtt felkérést kaptam egy nemzetközi online magazin szerkesztőjétől, hogy készítene velem egy interjút a blogomon és a Facebook oldalaimon (Egyszerűen Tudatosan, Tudatosság – Miért építek hálózatot) olvasott témák kapcsán.

Az interjú a 2018 májusi számban jelent meg, olvassátok szeretettel az egészséges életmóddal és a tudatos jövőépítéssel, gondolkodással kapcsolatos tapasztalataimat,  gondolataimat. 🙂

Milyen pillérei vannak az egészségtudatos életmódnak? Miért fontos a tudatos étrend-kiegészítés? Miért a Flavon a legtudatosabb választás?

Tudd meg ebből a hírlevelembő, iratkozz fel most!

Milyen eszközök állnak rendelkezésedre a jövőd tudatos építeséhez? A Netwokr Marketing hogyan tudja megadni az anyagi és egzisztenciális biztonságot? Milyen értékrenddel képviseli a Flavon a szakmát és miért ezt tartom a legemberibb ajánlatnak?

Tudd meg ebből a hírlevelembő, iratkozz fel most!

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az oldalon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a velük való személyes megbeszélést és kivizsgálást. Nem adhatnak választ betegségekkel illetve azok gyógymódjaival kapcsolatos kérdésekre.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük