Globális innováció – nemzetközi nagykép!

Pár napja került megrendezésre a Flavon idei Nemzetközi Rendezvénye a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban, mely a szeptember 1-én debütáló világújdonság első hivatalos nemzetközi információs fóruma volt.

 

Fantasztikus érzés volt itt meggyőződni arról a tényről, hogy a Flavon, mint magyar vállalkozás ténylegesen milyen szintű nemzetközi potenciállal rendelkezik, és pláne azt, hogy kis hazánktól több száz, vagy több ezer kilóméterre élő, magyarul semmit nem értő emberek milyen óriási víziót, potenciált és lehetőséget látnak a magyar Flavonban.

 

A rendezvényen jelen voltak Svédországból, Bulgáriából, Németországból, Ausztriából, Szlovákiából, Svájcból, Lengyelországból, Angliából, Görögországból és természetesen Magyarországról is.

Emellett persze több más országban is vannak aktív partnerek, mint pl Norvégia, Franciaország, Csehország, Románia, Spanyolország, USA és még jó néhány ország.

 

A Flavon immáron 35 országra kiterjedő potenciális piaccal rendelkezik, melynek jelentős része még kiaknázatlan, köztük a magyar piac is!

 

Miért izgalmas ez számodra?

 

2017 szeptemberében a Flavon útjára indított egy innovációs hullámot a Flavon 2.0-val, mely mind a Network Marketing iparág, mind az egészségmegőrzés iparág történelmében egy új fejezetet nyitott.

A Flavon 2017 szeptemberében az addigi fennállása óta a legnagyobb rekordforgalmat generálta, mely messze magasan túlszárnyalta a korábbi csúcsokat! Ezt okozta az innováció keretein belül megjelenő Flavon Peak Fruit termék, mely új kategóriát teremtett az étrend-kiegészítők piacán, és a mai napig a partnerek és fogyasztók által leggyakrabban vásárolt készítmény havonat!

 

2017 szeptember a megfelelő felkészültséggel és előmunkálatokkal egy igen komoly átütő eredményt hozott mindannyiunk üzleti, anyagi és egzisztenciális életében, így az enyémben is: partnereimnek és nekem is 3-5x-ös növekedést eredményezett mind forgalom, mind jövedelem, mind emberi és szakmai fejlődés szempontjából.

 

És most elérkeztünk a Flavon 2.0 innovációs hullám következő lépcsőjéhez, mely az előzetes becslések alapján bőséggel túl fogja szárnyalni az előző évi rekordokat!

 

2018. szeptember 1.

 

Ez az a dátum, amikor napvilágot lát a következő világújdonság, melyhez még csak hasonlót se látott a piac!

Ez az a nap, amikor számodra is realitássá válik, hogy mit jelent a robbanásszerű növekedés és fejlődés a saját anyagi és egzisztenciális életedben!

Ott akarsz lenni Te is, ugye? Jelezd nekem itt!

 

Ehhez persze kell az, hogy azt a bizonyos tudatos felkészülést és a megfelelő előkészületeket megtegyük együtt már most!

 

A Flavon Peak termékcsalád új tagja fog bemutatkozni ezen a napon és elindulni világhódító útjára.

 

Mind a pár nappal ezelőtti Flavon Picnicen, mind ezen a Nemzetközi Rendezvényen Prof Dr Dinya Zoltán és a Gaál család, a Flavon alapító tulajdonosai néhány exkluzív részletbe beavatták a jelenlévőket az új fejlesztés kapcsán: ízelítő az összetevőkből és a várható élettani hatásokról.

Ezek az információk még csak a jéghegy csúcsát képviselik, viszont már ezek alapján is borítékolható az átütő siker mind egészségi téren, mind üzleti növekedés téren!

 

Milyen piaci potenciál rejlik ennek az innovációnk a bevezetési időszakában? Hogyan fog zaljani az előszervezési időszak? Milyen eredmények és növekedés vár rád is, ha most velem tartasz?

Mit fog tudni ez a készítmény? Milyen összetevők kombinációjából fog állni, melyek minden eddigi tudományos eredmény csúcsát képviselik?

 

IRD BE A NAPTÁRADBA MOST:

2018. augusztus 4.

 

Ezen a napon hivatalosan felfedjük az összes részletet, ami a sikered záloga lesz!

Ott akarsz lenni Te is, ugye? Jelezd nekem itt!

 

 

Hogyan tudsz maximális piaci előnyre szert tenni?

Úgy, ha már most elkezdjük az előmunkálatokat, ugyanis jelenleg az egész nemzetközi piacon alig van pár száz fő, köztük Te is, aki tud ezekről az infókról!

Gondolj bele!

35 országból, 850.000.000 emberből Te vagy az az egyik kiválasztott, aki már most tud ennek az innovációnak a bevezetéséről!

 

Élj a lehetőséggel! MOST van MOST!

Csatlakozz a csapatomba és hozzuk létre együtt ezt a kirobbanó sikert!

Itt tudsz csatlakozni!

 

Többet akarsz tudni a Flavon és a Platinum Team hátteréről, rólam és a támogató eszközökről?

 

Iratkozz fel a hírlevelemre most!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük