A 2020-as karácsonyi vegán menüm egyik eleme. Lágyan édes, krémes és laktató. Melegen és hidegen egyaránt finom!
Tetszés szerinti magasabb lé tartalmú gyümölcsöket megsütünk előre a sütőben. Ebbe a levesben alma, szilva és körte került.
A gyümölcsöket tepsibe tesszük felkockázva, gyömbért reszelünk rá, fahéj, citromlé és cukor. 160 fokon 25-30 percig sütjük, míg megpuhulnak és levet eresztenek.
Egy fazékban botmixerrel összeturmixoljuk a sült gyümölcsöket, növényi tejszínt és egy kis vörösbort a pikantéria kedvéért adunk hozzá.
4-5 adaghoz hozzávalók:
kb negyed kiló minden gyümölcsből
4-5 evőkanál cukor (ízlés és gyümölcsök édessége szerint)
fél citrom leve (bio citrom esetén a héját belereszelhetjük a levesbe)
1 tk örölt fahéj
2-3 cm frissen reszelt gyömbér
2 dl növényi tejszín
1 dl vörösbor
tálaláshoz pl egész mandula, vagy aszalt gyümölcs, menta levél
Jó étvágyat!
Milyen lépéseket illesztettem be a mindennapjaimba, amivel több, mint 13 kg-t fogytam? Tudd meg itt!
Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Nézd meg itt!
Mik azok a funkcionális élelmiszerek? Nézd meg itt!
Egy igazásn nőies, hatékony és szexi alakformáló, zsírégető edzésre vágysz? Tarts velem az óráimon! Részletek itt!
Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és egészséges életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?
Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!
Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Hoffmann Mónika
Tel.: +36-70/61-36-917
E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com
Skype: monikahoffmann87
Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87