Flavon tények

A Flavon vállalat számtalan olyan értékkel bír ma hazai és nemzetközi viszonylatban is a Network Marketing piacon, mely egyedivé, konkurenciamentessé teszi, és világsikerre predesztinálja.

Rögtön az elején egy fontos tény:

A Flavon a világ legnagyobb forgalmú magyar tulajdonú MLM vállalata.

Ismerd meg 2021 június 1-től induló kreatív innovációs hullámunk első lépésit, mely megreformálja a Netwrok Marketing iparágat!

2004-ben egy magyar család, Gaál László és Sziklás Johanna alapította a Flavont debreceni székhellyel. Több évtizedes sikeres nagyvállalkozói és profi hálózatépítői múlt, tapasztalat áll mögöttük.

A Flavon a mai napig egy kézben, családi tulajdonban van – külső hitelezők, tőkéstársak nélkül. A vállalat vezetésében jelentős szerepet vállal a házaspár fia, ifj. Gaál László, aki ma már a magyarországi leányvállalatot vezeti, és ő irányítja a nemzetközi terjeszkedést is.

A Flavon egy stabil, tőkeerős magyar családi vállalkozás.

Saját tulajdonú irodákkal, gyártóüzemmel és saját fejlesztésű termékcsaláddal dolgozik, így garantált a hosszútávú, megbízható, állandó magas termékminőség.

Ezt támasztja alá a több tucat hazai és nemzetközi díj, elismerés, amit a Flavon eddigi fennállása óta megkapott.

Professzionális, valós tudományos háttérrel rendelkezik, melynek vezetője Prof Dr habil Dinya Zoltán, az MTA doktora, nemzetközileg elismert flavonoid-kutató.

A termékcsalád egy egyedi igénytermék-család, mely a napi szükséges zöldség és gyümölcs tápanyag bevitelt tudja biztosítani garantált tiszta minőségben és magas hatóanyagtartalommal, egyedi test-azonos gél állagban. A Flavon 2.0 innovatív új termékcsaládja pedig ezeket a növényi esszenciákat tiszta növényi olajokkal kombinálva trend, szexi napi adagos kiszerelésben biztosítja a világon elsőként.

A termékek antioxidáns értéke (ORAC) a Brunswick független labor mérései alapján pedig a világon messze a legmagasabbak.

Az egyedi termékekhez egyedi üzleti modell is társul, mely ma a Network Marketing nemzetközi piacán a legjobban fizető rendszerként működik: csupán a személyes fogyasztásért cserébe 60+5% -os visszatérítés, mindez a szakmában egyedülálló módon egy jövedelem duplázó vezetői pozícióval van még megfejelve.

A tulajdonok emberi és gáláns, nagyvonalú hozzáállását tökéletesen mutatja, hogy a jutalékterven felül több extra juttatást is elérhetővé tesznek a partnerek számára (ajándék termék, luxus utazások, képzések, stb)

35 ország – 850 millió fős potenciális szűz piac

Innovatív technológiák

Prémium magyar termékcsalád

Egyedi kimagasló visszaosztási rendszer

Professzionális online és offline eszközök, képzési rendeszer

Magas etikai, erkölcsi és emberi értékrend

Igen, a Flavon profi eszközével akarom bizotsítani a jövőmet!

Többet akarsz tudni a Flavon és a Network Marketing aktualitásáról, értékeiről? Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!


Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87