Flavon kifizetés

A Flavon kifizetési rendszere a világon egyedülálló módon megvalósítja a maximális kifizetés – minimális elvárás korrekt elvét.

A Network Marketing piacon hatalmas versenyelőnyre teszel szert a Flavon kifizetési modelljével dolgozva, ugyanis elvárások, kritériumok, teljesítmény kényszer nélkül tudsz részesülni a 60+5%-os visszaosztásból, csupán egy minimális személyes fogyasztásért cserébe.

A kifizetésed százalékos mértéke nem fog attól függeni, hogy a partnereid hozzák e az elvárt üzleti szinteket, teljesítményeket (vezetői lábak kinevelése, meghatározott számú aktív partner); nem vagy rákényszerítve hatalmas személyes forgalom létrehozására a vezetői vonalaidon kívül (oldaltartás); nem veszíted el azért egy-egy vezetői vonaladat kifizetés szempontjából, mert jobban teljesítenek, mint Te egy adott hónapban (szintegyenlőség, -előzés).

Korrekt, etikus, józan belátásra alapozott, kiszámítható, tervezhető, emberi, stressz- és erőszakmentes – ez a Flavon világinnovációja!

És mindezt mug tudod duplázni egy okos döntéssel, ha a VIP indulást válsztod: megkapod ajándékba az exkluzív vezetői L-pozíciót, mellyel meg tudod duplázni a kifizetésed ugyanabból a forgalomból!

Apróbetűs részletek nélkül 🙂

Miért érnéd be kevesebbel, ha ugyanazért a teljesítményért többet is kaphatsz?!  

1. Gyorsinduló bónusz:

A gyorsindulás során a 60% alapvisszaosztás teljes mértékben kiosztásra kerül.

Minden új partner aktivitáskartonja után, a csatlakozás hónapjában és az azt követő hónapban, 6 aktív szinten 20-10-10-5-5-10%-ot kapsz.
Az alapvisszaosztáshoz nem kell szinteket elérni, se kvalifikálni!

2. Szintenkénti kifizetés (passzív jövedelem):

Amikor a munkatársaid elérik a belépést követő 3. hónapot, akkor aktivitáskartonjuk után 12×5% kerül visszaosztásra 12 aktív szinten. Így nem csak a saját, hanem a Te általad felépített csapat munkájából is profitálhatsz.

3. Vezetői bónusz:

4+1%!

A marketingrendszer 4+1% differencia bónusszal jutalmazza azokat, akik vezetőként vesznek részt a hálózatépítésben. A vezetői bónusz – a 60% alapvisszaosztással ellentétben – blokkolható, és kifizetése 40 gyorsinduló ponthoz kötött.

4. Toborzásösztönző program:

A marketingterv kiemelten jutalmazza azokat a partnereket, akik a legtöbb új tagot toborozzák az első 3 szintükre. Minden új csatlakozott partner után gyorsinduló pont jár.

Az a munkatárs, aki adott hónapban elér:

  • 40 gyorsinduló pontot, jutalma 1 karton Flavon termék,
  • 80 gyorsinduló pontot, jutalma 2 karton Flavon termék,
  • 120 gyorsinduló pontot, jutalma 3 karton Flavon termék

a jutalékon felül.

5. Személyes visszatérítés:

Egy adott hónapon belül, ha több mint 1 karton személyes vásárlásod van, akkor a saját második kartonodtól kezdve minden karton árából 20-20% személyes visszatérítést kapsz.

A piac leghatékonyabb és legtöbbet fizető korrekt, etikus, emberi ajánlatát választom! 

Többet akarsz tudni a Flavon és a Network Marketing aktualitásáról, értékeiről? Iratkozz fel a hírlevelemre MOST!

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87