Újévi célok: jobb egészség, több sport, minőségi szabadidő, extra bevétel

Közeledünk az év végéhez, és előző bejegyzésemben ígértem, hogy beszámolok, néhány újdonságról, ami az életemben kezdetét vette ennek a hétnek az elejétől, ill izgalmas programokról, amik a 2019-es sikereinket, a Tiédet és az enyémet, fogják nagyban támogatni 🙂 

Az EGÉSZség azt jelenti, hogy az életünk minden területén JÓ állapotban vagyunk: fizikai egészség, anyagi és szociális egészség, mentális egészség.

A fizikai egészségért én már évek óta teszek több oldalról: a táplálkozásomat jelentősem megváltozattam és a Flavon termékek is évek óta mindennapjaim természetes részét képezik. Emellett sportolok is már évek óta rendszeresen. Az egyik újdonság az életembe, itt került be a hét elején: egy különleges női edzés oktatói tanfolyamát elvégeztem, így most már a testi egészség és kondíció területén és tudok egy plusz segítséget nyújtani 🙂 Részletek itt

Az EGÉSZség másik fontos területe a mentális és anyagi jólét – ehhez a Flavon és a Platinum Team speciális önfejlesztő, vezetőképző programja és különleges együttműködési ajánlata adta meg nekem is, és több tucat barátomnak, ismerősömnek azt a minőségi pluszt, amivel több és jobb lett az életük.

2019 első 3 hónapja rengeteg meglepetést és lehetőséget tartogat! 🙂 

Akár az egészséged fejlesztése, akár az anyagi és egzisztenciális helyzeted javítása a cél, a 2019-es év és a fenti kisvideó rengeteg izgalmas dolgot tartogat számodra!

Nézd meg! 😉 

Tudatd, hogy a Flavon cégcsoport nemzetközileg elismerten Közép-Európa legjobb étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cége? Nézd meg itt a részleteket!  

Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Miért van létjogosultsága az étrend-kiegészítésnek és a Flavon termékeknek?

Tudd meg itt! 

Itt tudsz Flavon terméket vásárolni! 

Itt tudsz csatlakozni a csapatomhoz a céljaid megvalósulása érdekében! 

Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!

Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg a háttertet, a stabil alapokat és azt a módszert, rendszert és gondolatiságot, amivel támogatni tudom a sikeredet!

Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87