Mit jelenthet Neked az új Peak számokban?

Már csak napok kérdése, és kezdetét veszi az új Flavon Peak termék előrendelési időszaka. Ez az időszak azon túl, hogy igen jelentős kedvezményeket és meglepetéseket rejt magában, emellet az lehető legnagyobb anyagi előrelépési lehetőséget is kínálja számunkra!

A Flavon Peak termékcsalád a ma ismert tudományos és természetes megoldások legtetejét képviseli. Ehhez párosul a Flavon együttműködési ajánlata, ami szintén a Network piac csúcsát kínálja, mind emberileg, mind szakmailag, mind visszatérítés szempontjából.

Nagyon örülök neki, és büszke vagyok rá, hogy már 6,5 éve ezzel az eszközzel tudom a saját és a partnereim egészségi és anyagi fejlődését támogatni és előre mozdítani!

A termékbevezetési időszak a legkülönlegesebb két hónap a Flavon életéeben, ezt már többbször is volt alkalmam megtapasztalni. Olyan eredmények és átütő sikerek tudtak ilyenkor születni, ami új, magasabb alapokra helyezte a következő évek működését és sikerességét.

És ez most is így lesz, sőt!!!

Neked mi az az összeg, mi az az egészséges, tudatos kulcs momentum, amit ha a Flavon ez alatt a két hónap alatt meg tud adni, akkor hajlandó vagy időt és energiát fordítani a velem való együttműködésre?

Egy stabil fogyasztói kör, aminek köszönhetően féláron, vagy ingyen fogyasztod a családoddal a világ leginnovatívabb termékeit, a Flavon termékeket?
Szeptember végére plusz extra 180 ezer, 380 ezer, 750 ezer, 1,2 millió vagy 3,7 millió forint extra bevétel tenné könnyebbé az év hátralévő részét?

Nézd meg a videót, hogy mit lehet kihozni ebből a mostani időszakból!

Mik azok a funkcionális élelmiszerek? Nézd meg itt!

Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Nézd meg itt!

A Flavon termékeket itt tudod részletesebben megismerni!
Be akarsz kerülni Te is ebbe a pozitív, inspiráló közösségbe?
Meg akarod tapasztalni a Flavon élményt?
Azt az életet akarod élni, amit megálmodtál magadnak?
Részese akarsz lenni a siker-csapatomnak?

Csatlakozz a csapatomba itt!Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg a Flavon biztosította háttertet, a stabil alapokat és azt a módszert, rendszert és gondolatiságot, amivel támogatni tudom a sikeredet!
Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87