Mi kell a célok megvalósításához? 

Egyáltalán mik is azok a célok? Mitől lesz egy álomból valódi cél?

 

Gyerekkorunkban mindannyian álmodoztunk arról, hogy mik akarunk lenni, ha felnövünk. Még az iskolás évek elején is megvoltak azok az álmok, vágyak, amikkel megváltjuk a világot, gazdagok és sikeresek leszünk. Aztán ahogy teltek múltak az évek, megtanították nekünk, hogyan kell „reálisan gondolkodni”, „két lábbal a földön járni, és nem egy álom világban élni”. És ennek következményeként láthatjuk, ahogy egy megalkuvásokkal és kompromisszumokkal teli élet eltelik, majd az élet utolsó óráiban jönnek azok a mondatok, hogy „Bárcsak…”

 

Az álmainkat meg lehet valósítani, csak célokká kell alakítsuk őket, és meg kell tegyük a megfelelő lépéseket!

 

Ehhez azonban meg kell tanulnuk célokat kítűzni, és hozzájuk elkészíteni a megvalósítási tervet, lépésről lépésre. Ez egy olyan tudomány, amit sajnos nem tanítanak az iskolában. Pedig ha már óvodás és kisiskolás korban elkezdenék erre kondícionálni a gyerekeket, hatványozottan nőne a sikeres és eredményes, pozitív, életvidám felnőttek száma, ami az egész gazdaságot és a világ fejlődését jelentősen befolyásolná pozitív irányba.

 

Eddigi tapasztalataim alapján egyetlen egy olyan szakma létezik a világon, amelyik professzionális módon tanítja többek közt a célkitűzés tudományát is – olyannyira, hogy a szakmai sikereket másként el se lehet érni. Ez a szakma a Network Marketing.

Az életben, hogy valóban elérjük a sikereket, az álmainkat, nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni önmagunk képzésébe, fejlesztésébe, aminek része a hatékony célkitűzés is.

 

Itt jön egy fontos kérdés a képbe: az adott vállalat milyen szinten ad Neked arra támogatást és útmutatást, hogy valóban ki tudd hozni magadból a legtöbbet és elérd a céljaidat? 

 

2009 óta dolgozom együtt olyan profi felsővezetőkkel és egy kulcsrakész személyiség fejlesztő, vezetőképző programmal, akik és ami a piacon az egyik, ha nem a leghatékonyabb és magasszintű támogatást tudják adni partnereink számára, így például Neked is, hogy önmagunk legjobb verzióját létre tudjuk hozni, és ez által megvalósítani a terveinket.

Kész, kipróbált, sikeresen működő stratégiát kínálunk, mely az elmúlt években bizonyította működőképességét partnereink dinamikus fejlődésével.

 

Ahhoz, hogy egy ilyen fejlesztő program működni tudjon, elengedhetetlen a megbízható, korrekt, stabil cégháttér, illetve hogy a vállalat és tulajdonosok értékrendje, hozzáállása a partnerek szakmai és emberi fejlesztéséhez hasonló legyen a programunkéval.

2013-ban vezetőtársaimmal egy olyan vállalattal sikerült megtalálnunk a közös összhangot, ahol valóban hosszútávú tulajdonosi támogatást kap a programunk és a csapatunk, és ennek eredményei a partnereink sikerében nagyon jól látszik.

 

Az első személyes megtapasztalásom, hogy ez valóban így jól működik, egy luxus út kvalifikáció teljesítése után tudatosult bennem.

Fél év volt a program teljesítésére. Amikor kihirdették a programot, eldöntöttem, hogy megcsinálom. Aztán „hirtelen” 3 hónap után rájöttem, hogy nem vagyok fókuszban. Elkezdtem cselekedni és segítséget kérni a vezetőimtől. Egy héttel a kvalifikáció lejárta előtt még mindig hiányzott egy kisebb vezetői szintnyi teljesítmény. Összehangolt munkával és a programban tanultakat alkalmazva egy hét alatt megcsináltam a kvalifikációt – a teljes hálózatból összesen 7-en kvalifikáltunk!

 

Te is meg akarod valósítani az álmaidat?  

Milyen stabil háttér garantálja a hosszútávú tervezhetőséget? 

Hogyan működik az exkluzív mentorálási programunk?

Kamatoztatni akarod az életedben és szakmai sikereidben?

Velünk ez lehetséges!

Iratkozz fel MOST a hírlevelemre és tudd meg a válaszokat!

 

Találkozz a csapat legsikeresebb partnereivel, vezetőivel az önfejlesztő és vezetőképző programunk szakmai napján 2018. május 13-án BudapestenKüldj egy e-mailt a lenti e-mail címre „Május 13” tárggyal és küldöm az esemény részleteit.

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük