Kényszerből külföldre, de szíved szerint hazajönnél?

Az elmúlt 5-10 évben azt tapasztalom a környezetemben, hogy rengeteg ismerősöm ment és megy ki külföldre dolgozni. Elnézve a híreket, ez nem csak az én ismeretségi körömben van így.

 

Számomra ez szomorú, hogy ilyen sokan belekényszerülnek abba a lépésbe, hogy elhagyják az otthonukat, a családjukat évekre, vagy akár örökre.

Akik így kimentek ismerőseim, azt látom, hogy elenyésző a száma azoknak, akik valóba olyan szinten be tudtak illeszkedni és normális, minőségi életet kialakítani maguknak, amiről valószínüleg anno álmodtak.

 

A többségüknél amit látok, hogy éjt-nappallá téve güriznek, olyan munkát végeznek, amit normál körülmények között önszántukból sose vállalnának el. És mindezért cserébe magyar átlag bérekhez képest valóban jól hangzó összegeket kapnak, csak a kinti körülményekhez képest ez szintén a minimum.

A tapasztalatokból, amiket meséltek, az jött le, hogy azért kint se fenékig tejföl az élet. Az a pénz, amit megkeresnek, lehet, hogy valóban biztosít kint nekik egy, az itthonihoz képest egy fokkal jobb életszínvonalat, de pl a kinti lakhatási, utazási költségekhez képest ez is elég minimális összeg. Arról nem is beszélve, hogy mint „bevándorlók”, külföldi munkavállalók nagyon sok dologtól elesnek, és mindig csak idegenek maradnak.

 

Többségében a kint dolgozó ismerőseim elmondták, hogy egyébként szívük szerint hazajönnének, ha találnának rá megoldást, hogy itthon tudjanak maguknak teremteni egy magasabb, minőségibb életszínvonalat.

 

Érdekes számodra egy olyan megoldás, amivel – akár itthonról, akár külföldről – belátható időn belül létre tudnunk hozni neked egy olyan rendszert, ami hónapról hónapra jöveledemet termel neked úgy, hogy egy idő után egyre kevesebbet foglalkozol vele?

Havi plusz pár száz euró/pár tízezer forinttól egészen több ezer euróig/több százezer vagy millió forintig – a Te igényszintedtől függően létre tudunk hozni akkor havi bevétel, amivel már jó szívvel el tudod dönteni, hogy hol és hogyan akarsz élni.

 

Létezik egy magyar megoldás, amivel meg tudjuk teremteni a szükséges anyagi biztonságot és akár haza is jöhetsz, vagy ha kint akarsz maradni, azt is más színvonalon tudod megtenni – szabadon, függetlenül, magyar ügyet szolgálva globálisan bárhol a világon.

 

5 éve építem a jövőmet tudatosan a Flavon magyar eszközrendszerével, és büszkén állíthatom, hogy a lehető legjobb döntés volt az életemben.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatommal és egy profi vezetői csapattal, mentorálási programmal tudok Neked egy komplex megoldást, támogast nyújatni, amivel azt az életet tudod Te is élni, amit akarsz.

 

Igényli, hogy időt, energiát fektess bele? Igen.

Kell hozzá tanulni, fejlődni? Igen.

Kapsz hozzá segítséget, támogatást online, offline? Igen.

Megéri? IGEN!

 

 

Tudatosan a kezedbe akarod venni a jövőd építését?

Mindezt szívesen tennéd hazai körülmények között, vagy legalábbis hazai profi programmal?

Önszántadból akarsz külföldre menni, nem kényszerből, szükségből?

Mit tud adni Neked a Flavon rendszere és az én támogatásom?

 

Iratkozz fel most a hírlevelemre és ismerd meg a részleteket!

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük