Izgalmas időszak következik :)

Remélem Neked is legalább olyan igéretesen zárult az év első hónapja, nekem! 😉
Nagyon sok izgalmas dolog vár ránk a következő hónapokban, amik jelentősen befolyásolni fogják az egész idei évünk eredményességét, sikereit 🙂

Én már nagyon izgatottan várom, különleges és nagy céljaim, terveim vannak erre a következő két hónapra is, és az év további részeire is.

De mi is fog következni, mi okozza ezt a nagy izgalmat? 🙂

Hamarosan elérkezünk egy családi naphoz, amit a Flavon évente egyszer rendez meg, és minden ami az emberséget, a szeretetet, a törődést, a bizalmat, a támogatást…minden magas szintű emberi értéket, ami képvisel, itt meg tudjuk tapasztalni töményen 🙂 Én már 6-szor volt Flavon Picnicen, és szívmelengető érzés az, amit ott megtapasztalok minden évben! Úgyhogy idén lesz a 7. alkalom 🙂 És ami fontos, idén 20 partneremet fogom elvinni erre az eseményre…a kérdés az, hogy Te köztük leszel-e? 🙂

Azt, hogy milyen élmény vár itt rád, és emellé milyen extra juttatásban, ajándékokban és meglepetésben lesz részed ott is, és addig is a következő két hónapban, a videóból megtudod!

Nézd meg most!Hogyan tudod a leghatékonyabban és legtudatosabban megtervezni az idei évedet? Tudd meg itt!


Járasd csúcsra az egészségedet! Részletek itt!Napra kész infókat akarsz az egészséges életmódról, és hogy a Flavon termékek ehhez hogyan tudnak hozzájárulni? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg a Flavon biztosította háttertet, a stabil alapokat és azt a módszert, rendszert és gondolatiságot, amivel támogatni tudom a sikeredet!

Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87