Élmény, megbecsülés, törődés, nagyvonalúság, ajándékok – Flavon Picnic

Idén 6. alkalommal vehettem részt a Flavon gyárlátogatással egybekötött családi élmény napján, a Flavon Picnicen.

Ez az esemény minden évben 1 alkalommal kerül megrendezésre június elején, melyre március hónapban van lehetőség kvalifikálni egy minimális fókuszált munkával.

 

Ez a nap 120%-ban rólunk szól!

 

A Flavon egyik legnagyobb értéke az egész piacon az emberi bánásmód, törődés, figyelmesség és nagyvonalúság. A Gaál-család alapvető értékrendje, hogy maximálisan az embereket, a partnereket helyezik előtérbe. Mindig a maximális minőségre törekednek, és amikor csak tudnak, adnak, és azt is maximálisan, a lehető legbőkezűbben teszik. Legyen ez akár egy rendezvény, egy képzés, egy új üzleti eszköz vagy egy új termék – a színvonal, a kiszolgálás mindig jóval több, mint amire gondolnánk.

 

A legjobb érzés az, hogy ez nem csak az üzleti berkeken belül mutatkozik meg, hanem üzleti vonatkozáson kívül is. Akár egy magán beszélgetés, egy közös nyaralás, kikapcsolódás, vagy épp csak egy véletlen pár perces összefutás alkalmával is.

 

Abszolút igaz rájuk, hogy ők azok a nagy vezetők, akik attól válnak naggyá és példaértékűvé, hogy egyáltalán nem éreztetik az emberrel, hogy ők A vezetők, nem nyomják le a nagyságukkal a kisebbeket, hanem felelmelik őket. Tisztán, őszintén, korrektül.

 

A Picnic ennek a hozzáállásnak és bánásmódnak az egyik legkomplexebben megtapasztalható eseménye.

Ez a nap rólunk, partnerekről szól 120%-osan. Mi, akik teljesítjük a kvalifikációt, egy teljes napos full-ellátásos élménynapban van részünk, szórakoztató, izgalmas programokkal, meglepetésekkel, ajándékokkal, újdonságokkal, és természetesen a nap kötelező eleme a kifogástalan gyönyörű nyári idő minden évben 😀 (igen nagy kiterjedésű hatáskörrel bír a Gaál család és a Flavon 😉 )

 

Egész nap teljeskörű ellátásban van részünk: reggelire korlátlan mennyiségű lángos, gyümölcs, zöldség, péksütemény, kávé, víz…kinek mi az igénye, természetesen díjmentesen. Reggeli után két izgalmas előadás a gyáriazgatótól és Prof Dr Dinya Zoltántól, akik beteknitést adnak a kulisszatitkokba: milyen biztonsági előírások alapján működik a gyártó üzem, milyen apró, finom részletek szavatolják a kifogástalan minőséget és megbízhatóságot, kik felügyelik a folyamatokat, milyen elismeréseket, díjakat kaptunk különböző szervektől. A Professzor úr erre az alkalomra mindig egy különleges előadással készül, amit korábban még sehol nem mondott, és azok, akik nem vesznek részt a Picnicen, csak jóval később jutnak ezen információk birtokába.

Most szombaton például a legújabb, szeptember 1-én debütáló Flavon Peak termék néhány összetevőjébe és várható élettani hatásainak egy-egy részletébe kaptunk betekintést! Hát…ha csak ennyit fog tundi majd termék, amennyit itt hallottunk, már boritékolva van a piacvezető szerep, de ez még csak a jéghegy csúcsa volt… 😀 No, de erről egy későbbi bejegyzésben még írok, úgyhogy figyelj, nehogy lemaradj! 😉

 

Az előadások után, még ebéd előtt volt lehetőségünk végig menni azon az gyártóegységen, mely a mai legfejlettebb európia mérce szerint is igen pedáns és professzionális keretek közt működik, gyógyszergyári minőséget megközelítő precizitással.

Itt jegyzem meg, hogy nincs még egy olyan étrend-kiegészítőket gyártó Network cég az európai piacon, mely egyrészt saját gyártó üzemmel rendelkezne (a jelentős többség bérgyártásban dolgoztat, mely a minőséget nagyban rizikóztatja, és jelentősen növeli a kiszolgáltatottságot), másrészt olyan szigorú minőségellenőrzési szempontokat tartana be, mint a Flavon.

 

A gyárlátogatás során mindig van lehetőségünk néhány alapanyag megkóstolására, mely igen izgalmas és maradandó élményt tud nyújtani, és újra értelmezteti a töménység és tisztaság fogalmát 😀 Idén például brokkoli és fekete bodza esszenciát kóstoltunk, korábban volt sütőtök, csipkebogyó, cékla, szeder és még sok finom és érdekes ízvílágú lékoncentrátum.

Nagyon jó érzés látni és megtapasztalni a gyárban, hogy milyen apró részletekig terjed ki a minőségellenőrzés: pl az is külön meg van jelölve, hogy melyik seprűvel melyik helyiségben lehet söpörni! Az ördög a részletekben lakik!

 

Az ebéd is minden igényt kielégítő volt: helyben készített bogrács pörkölt és leves, több féle főétel választék, saláta. Később uzsonnára gyümölcs, jégkrém. Egésznap folyamatos Flavon termék, üdítő, kávé.

 

Ezen a napon minden kvalifikált partner kap egy karton terméket ajándékba egyedi, csak erre az alkalomra készített díszdobozban. Idén egy karton csúcskategóriás Flavon Peak Fruit volt az ajándék! Kaptunk még szintén erre a napra egyedileg készített emlék-kitűzőt, ill ami idén egy nagyon szép és szívmelengető ajándék volt, egy különleges kézzel készült porcelán virág.

 

A Flavon kiemelt támogatója a debreceni Leukémiás gyermekekért alapítványnak. Minden évben (az alap támogatáson felül, amit a Flavon ad az alapítványnak) két alkalommal is van egy-egy extra támogatás, amit mi partnerek gyűjtünk össze. A

Picnic kvalifikációs hónapjában minden megvásárolt karton árának egy része (ami minden évben egyre nagyobb rész) az alapítvány támogatására megy, ill a Picnicen pedig a tombola jegyek árábó befolyt összeg szintén az alapítványnak megy. A tavalyi befolyt extra támogatást aki kapta az alapítványtól kisgyerek, az ő anyukája készítette köszönet képpen nekünk az ajándék porcelán virágot.

 

A Picnic hangulátát és egésznapos pezsgő vidámságát biztosítják az élő zene, a különböző sport bemutatók: idén pl lovas akrobaták voltak, zumba és country tánc bemutató volt. Egésznap van lehetőség egyéb küllönleges sportok kipróbálására kicsiknek és nagyoknak egyaránt: különleges kötéltánc, íjászkodás, ügyességi versenyek, ping-pong, stb.

 

A cél: felhőtlen szórakozás és maximális kiszolgálás.

 

A Gaál családdal, Dinya professzorral és a gyárigazgatóval egész nap együtt vagyunk, tudunk velük beszélgetni, kérdezni tőlük, és meg tudjuk tapasztalni azt a magas rangú értékrendet és tiszta gondolkodásmódot, amitől azt érezzük, hogy a lehető legjobb helyen vagyunk, biztonság és stabilitás vesz körbe minket, és emellett olyan jövőbe mutató innovációk és fejlesztések vannak és lesznek, ami mind egészségileg mind üzletileg a szavatolja, hogy a magyar Flavon világszinten a legjobb, és minimum 10-15 évvel megelőzi a piacot!

 

Tarts velem Te is, legyél részese a világsikernek!

Itt tudsz csatlakozni!

 

Miért fontos a tudatos étrend-kiegészítés?

Mitől egyediek a Flavon termékek a piacon?

 

Iratkozz fel erre a hírlevelemre és tudd meg az információkat!

 

Milyen értékek és egyediségek állnak a Flavon mögött?

Milyen emberi és etikai értékrend az, ami egyedivé tesz minket a piacon?

Milyen közösségbe, támogatói közegbe tudsz bekerülni, ha velem tartasz?

Mi az a minden eddigit túlszárnyaló innováiós csokor, amit a Flavon bemutat a piacon?

 

Tudd meg a hírlevelemből, iratkozz fel most!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük