Büszkeségeim

 

Tegnapi bejegyzésemben láthattad, hogy az elmúlt időszak igen komoly, fókuszált, tervszerű együttműködésének eredményeként az impozáns Gyémánt szintet elérte a csapatom. Nagyon örülök ennek a teljesítménynek, azonban amire még büszkébb vagyok, hogy közel 100 család életébe tudtam, és tudtunk a partnereim által igen jelentős pozitív értéket közvetíteni anyagilag.

 

Több tucat fogyasztómnak vált jelentősen kedvezőbbé vagy ingyenessé az egészségmegőrzése, többek még plusz pár tízezer forintottal is kiegészítették a havi bevételüket….úgy, hogy ők nem építettek célirányosan hálózatot 🙂

 

Emellett természetesen az aktív munkatársaim is igen szép, több száz ezer forintos eredményekre tettek szert 😉

És hogy ki milyen életkörülmények között él? Mennyi időt vett ez tőlük igénybe?

Nézd meg a videót a válaszokért!

 

Neked mi az az összeg, ami ha Karácsony előtt megérkezne a bankszámládra, azzal elégedett lennél, és hajlandó lennél heti pár órában együttműködni velem érte? 🙂 

 

Gyere, és tarts velem! Legyél te is a siker-csapatom részese! Legyél Te következő büszkeségem, akit mint sikeres vezetőmet be tudlak mutatni!

 

Itt tudsz csatlakozni hozzám!

 

Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg a háttertet, a stabil alapokat és azt a módszert, rendszert és gondolatiságot, amivel támogatni tudom a sikeredet!

 

 

Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87