Adni jó! Tégy jót magaddal, és ezzel egy kisgyereknek adsz reményt!

A tavasz a megújulás, az új remény időszaka. Ennek alkalmából a Flavon március hónapban egy különleges extra támogatói programot indít.

Alapvetőne a Flavon kiemelt támogatója a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak, és minden éveben, idén most márciusban, egy extra kiemelt hónapot tartunk, amikor nem csak a vállalat, hanem mi partnerek, felhasználók is még egy plusz támogatást tudunk adni.


Minden március hónapban megvásárolt karton Flavon termék árából 290 Ft-ot az Alapítvány kap meg.

Itt tudsz Te is részt venni a programban néhány karton megvásárlásával:

Én is hozzájárulok a beteg gyerekek támogatásához!Miért éri meg a Flavon termékeket elkezdened fogyasztani, azon túl, hogy támogatod vele a leukémiás gyerekek gyógyulását?

Milyen
anyagi és egzisztenciális előnyre tehetsz szert, ha a szeretteidnek és a barátaidnak is segítesz, hogy részt vegyenek a támogatói programban, mikőzben jobbá teszik a saját egészségüket?

Milyen extra adományozás lesz a
Flavon Picnic programon?

Nézd meg a videót a részletekért!Március 9-én egy exkluzív zártkörű fórumon megismersz minden fontos részletet a Flavon Peak Fruitról és Veggieről, ill a Picnicre való eljutásról!

Tedd magad szabaddá és tarts velem!

Hívj most, hogy tudjam biztosítani a helyedet!
Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Nézd meg itt!

Itt tudsz Flavon terméket vásárolni!Be akarsz kerülni Te is ebbe a pozitív, inspiráló, családias közösségbe?
Meg akarod tapasztalni a Flavon élményt?
Azt az életet akarod élni, amit megálmodtál magadnak?

Csatlakozz a csapatomba itt!Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!Iratkozz fel a hírlevelemre, és ismerd meg a Flavon biztosította háttertet, a stabil alapokat és azt a módszert, rendszert és gondolatiságot, amivel támogatni tudom a sikeredet!


Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87