A tervezhető minőség, amire alapozhatsz!

Egy újabb referenciához értünk a Flavon termékek és vállalat történelmében!

 

Az elmúlt 14 éveben, amióta a magyar Flavon innovatív termékcsaládja és üzleti koncepciója napvilágot látott, sorra nyeri el a különböző hazai és nemzetközi díjakat, elismeréseket.

 

Ezek mind szakmai, mind fogyasztói, mind minőségi, üzleti és megbízhatósági oldalról alátámasztják és igazolják a tisztaságot és a korrektséget.

 

Ma az étrend-kiegészítők piacán – akár hazai, akár nemzetközi viszonylatban nézzük – a Flavon az egyetlen olyan termékcsalád és Network Marketing cég, amely ennyi díjjal és referenciával bír.

 

6x Superbrands és Business Superbrands

5x Magyar Termék Nagydíj

4x Magyar Brands

2x European Business Award (The Wall Street Journal)

…és még számtalan elismerés. Ismerd meg itt a teljes listát!

 

 

Van egy különleges díj a brüsszeli Monde Selection intézettől, akik a ’60-as évektől kezdve különböző kategóriákban vizsgálják a világ minden tájáról elküldött termékeket szigorú szakmai zsűrivel (termék minőség, egyediség, környezettudatosság, cég háttér korrektsége, jogi megfelelése, fogyasztói visszajelzések, stb) – van külön kategória ásványvizeknek, boroknak, éternd-kiegészítőknek, stb.

 

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2012 nyár elején Grand Gold Award díjjal tüntették ki a Max Plus termékünket. Ez volt az első olyan eset, hogy a Monde Selection történelmében először kapott európai, ráadásul magyar cég terméke ilyen magas fokú kitüntetést, és ez a Flavon termékcsalád egyik tagja!

 

Azóta hasonló elismerét kapott még a következő években a Flavon Portect, a Flavon Green Plus és a Flavon Joy termékünk is.

 

És ami nagy öröm számunkra: idén, 2018-ban legújabb innovatív termékünk, a Flavon Peak Fruit (mely minden szempontból megelőzi a korát az egyedi gyümölcs és növényi olaj kombinációjával) szintén megkapta a Monde Seleciton eme rangos nemzetközi elismerését!

 

 

 

Miért fontos ez a Te szempontodból?

 

Fogyasztási szempontból 100%-osan biztos lehetsz abban, hogy a piacon ma fellelhető lehető leghatékonyabb, legtisztább és legmegbízhatóbb termékkel tudod támogatni a saját és családod egészségét.

Az elmúlt 12 évben, mióta étrend-kiegészítőkkel foglalkozom, a mai napig egyetlen egy olyan termékkel sem tatlálkoztam (és valószínüleg jó ideig nem is fogok még), amely legalább tized ennyi elismeréssel, referenciával és biztosítékkal bírna!

 

Üzleti szempontból pedig számomra egyértelmű, hogy ha hosszútávú, stabil, sikeres vállalkozást akarok felépíteni, akkor ahhoz elengedhetetlen hogy a termékek és az üzleti modell, amivel dolgozok, kifogástalanok legyenek minden szempontból, referencia értékűek legyenek, innovatívak és teljeskörű konkurenciamentességet élvezzek velük a piacon.

A Flavon üzleti modellje és termékcsaládja ezt képviseli ma a piacon.

 

 

Szóval, ha a legjobbat akarod magadnak és a családodnak, akár egészségileg, akár üzletileg, akkor a Flavon a lehető legjobb választás!

 

 

Itt tudsz hozzájutni a termékekhez!

 

Itt tudod elindítani Flavon vállalkozásodat!

 

 

 

Miért fontos a tudatos étrend-kiegészítés?

Mitől egyediek a Flavon termékek a piacon?

 

Iratkozz fel erre a hírlevelemre és tudd meg az információkat!

 

 

Milyen piaci előnyökre tudsz szert tenni a Flavon vállalkozással?

Milyen különleges támogatást és eszközöket tud biztosítani számodra a siker érdekében a Flavon, a Platinum Team és én?

 

Iratkozz fel erre a hírlevelemre és tudd meg!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük