Prof.Dr.Dinya Zoltán – új tudományos eredmények


ONLINE ELŐADÁS 2020. május 16-án! Link privátban!

Prof. Dr. Dinya Zoltán, tudományos munkatársunk rövid összefoglalót írt nektek egy friss tudományos publikációról.
A kutatás igazolta, hogy egy adott antioxidáns nagy dózisban gyengébb hatást fejthet ki szervezetünkben, mint többféle antioxidáns, melyek komplexen, szinergiában dolgoznak együtt. A Flavon termékek megalkotásánál is figyelembe vettük ezt a szempontot, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk szervezetetek számára.

Ismerd meg és szerezd be a Flavon termékeket ITT!

Mik azok a funkcionális élelmiszerek? Nézd meg itt!

Miért fontos a tudatos egészségmegőrzés? Nézd meg itt!

A Flavon termékeket itt tudod részletesebben megismerni!

Napra kész infókat akarsz az egészséges életmód és a Flavon termékek hatásai, újításai kapcsaán? Tudni akarod milyen előnyöd származik a tudatos étrend-kiegészítésből és életmódból? Miért pont a Flavon a legjobb választás ehhez?

Iratkozz fel hírlevelemre, és megkapod a válaszokat!




Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87



Az oldalon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a velük való személyes megbeszélést és kivizsgálást. Nem adhatnak választ betegségekkel illetve azok gyógymódjaival kapcsolatos kérdésekre. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.