Ideális testsúly bikini szezonra (is)? IGEN!

Számodra is fontos, hogy tudatosan és tartósan ki tudd alakítani és meg tudd tartani önmagad számára az ideális testsúlyt, mindezt úgy, hogy közben élvezed az életet? Ha igen, akkor ez a cikkem Neked szól!

 

Az én életemben a testsúly mindig is egy kritikus kérdés volt. A nem megfelelő életmódnak köszönhetően már kisgyerekként is rendelkeztem súlyfelesleggel, ráadásul egyre többel.

 

Visszanézve a gyerekkori fényképeket, az átalános iskola első éveiben kezdett el rámrakódni a felesleg, és ez egészen a középiskola végéig folytatódott is.

Amikor a középiskola végére értem, egy igen jelentős súlytöbbletet sikerült felhalmoznom az érettségi mellé. 18/19 éves koromra sikerült elérnem a 82 kg-t (166 cm-es magasságomhoz) 🙁

Helytelen táplálkozás, nulla mozgás, csokikák, nasikák, cukros üdítők, stb.

 

Ekkor volt egy ráeszmélésem, hogy ez így nem mehet tovább, valamit változtatni kell, mert nem érzem jól magam a bőrömben és nagyon nem szerettem a tükörképemet. Szerencsére jelentős egészségügyi problémák még nem jelentkeztek.

 

Próbálkoztam több minden „szuper gyors” diétával, végig csináltam egy 90 napos programot is, random rövid időszakokra valamilyen kényszer mozgást is beiktattam. Ennek lett ugyan eredménye, de egy idő után vissza is jött a leadott kilók egy jelentős része, és nem voltam túl boldog, hogy a 3 hónapos szenvedés kezdeti eredménye semmivé foszlik.

Egy ideig megint elvoltam, nem foglalkoztam különösöbben a súlyommal, ami szépen stagnált 76 kg környékén.

 

És ekkor jött egy újabb életszakasz változás, és elindítottam egy folyamatot az életemben, aminek az lett a vége, hogy most 62-63 kg vagyok, fitt, sportos, egészséges, energikus. Tetszik a tükörképem és szépnek, jó alakúnak tartom magam. 🙂

 

A folyamat egyszerű lépésekből áll, azonban igénylik a kitartást és azt, hogy legyél türelemes önamagaddal és a testeddel. Én mire a folyamat lépéseit kialakítottam és minden összeállt a megfelelő arányban, működési koncepcióban, hosszabb időt vett igénybe, mire 13 kg-val kevesebb lettem.

 

A jó hírem az, hogy most a kezedbe tudom adni az elmúlt évek tapasztalatát, és ezzel töredék idő alatt el fogod tudni érni a kívánt eredményt. Adj időt magadnak! Ez nem egy villámgyors csoda-recept, hanem egy élethosszig tartó megoldás, amivel teljesen meg tudsz újulni. Az, ami nekem 3-4 évembe telt, mire kikísérleteztem, az neked (a felesleg mértékétől függően!) pár hónap, vagy 1 éven belül meglehet, ha betartod a folyamat lépéseit becsülettel.

 

Egy 7 lépéses módszert fogsz megismerni, ami amellett, hogy segít kialakítanod az ideális súlyodat, mellette egy sokkal egészségesebb és fiatalosabb életet is ki tudsz alakítani vele.

 

Kíváncsi vagy a program lépéseire? Iratkozz fel MOST a hírlevelemre és megkapod a lépéseket!

 

Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Skype: monikahoffmann87

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87

 

Az oldalon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a velük való személyes megbeszélést és kivizsgálást. Nem adhatnak választ betegségekkel illetve azok gyógymódjaival kapcsolatos kérdésekre.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük