Egészség

Mai rohanó, túl modernizált életünkben kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk testünk egészségére és minőségi táplálására, hogy megvalósulhasson az a Szent-Györgi Albert által is megfogalmazott kívánság, hogy „Öregedjünk egészséggel

Arról már szerencsére tudunk mindannyian, hogy az alapvető és létszükséges tápanyagokat a szervezetünknek természetes módon a zöldségek, gyümölcsök és növények tudják megadni.

Azonban itt beleütküzünk egy általános problémába: se a megfelelő mennyiséget, se a megfelelő minőséget nem tudjuk napi szinten elfogyasztani.

Mind magyarországi (Gödöllői Szent István Egyetem), mind nemzetközi (WADA) szinten több, évtizedek óta tartó vizsgálatsorozat van, melyek azt nézik, hogy milyen mértékben változik a normális körülmények között termesztett növények tápanyag tartalma. Sajnos az eredmények elszomorítóak!

Ennek tükrében a WHO (Egészségügyi Világszervezet) is azt javasolja, hogy minimum napi szinten 1-1,5 kg nyers, vegyes, ellenőrzött forrásból származó zöldésget és gyümölcsöt fogyasszunk, hogy a meglévő egészségi állapotot szinten tudjuk tartani. Ha probléma van, ennél többet érdemes.

A magas mennyiségű zöldség, gyümölcs és növény fogyasztásnak a tápanyagok megfelelő bejuttatása mellett még egy igen fontos szerepe van: ez pedig a flavonoidok, növényi színanyagok bejuttatása, melyek antioxidáns hatásukkal védik a szervezetünket a mnden nap keletkező káros sejtek ártó hatásától, segítik az egyensúly fenntartását és ez által a minőség, hosszú és egészséges életet sígítik elő.

Szent-Györgyi Albert egykori tanítvány, Prof. Dr. habil Dinya Zoltán – aki ma nemzetközileg az egyik, aha nem a legelismertebb flavonoid kutató, az MTA doktora – több mint 4 évtizedes kutatómunkájának eredményeként a magyar Flavon vállalat alapítóival, a Gaál családdal létrehozta a Flavon termékcsaládot, mely színtiszta zöldségek, gyümölcsök, növényi olajok és növények egyedi, szinergikus kombinációja.

A  Flavon termékcsalád a mai rohanó életvitelünk mellett a világon egyedülállóan, élő, természetes, komplex, tiszta módon meg tudja adni a szervezetünk számára napi szinten szükséges zöldség, gyümölcs és növényi omegazsírsav, flavonoid, ásványi anyag, nyomelem és minden egyéb tápanyag mennyiséget  – tartósítószer, színezék, ízfokozó, állagjavító, és minden egyéb hozzáadott adalékanyag nélkül.

Napi egy adag Flavon termékkel 1-1,5 kg színtiszta zöldség, gyümölcs és növényi olaj komplex beltartalmi értékét tudjuk bejuttatni a szervezetünkbe!

Egyszerűen, tisztán, gyorsan.

Itt tudsz Flavon terméket vásárolni!

Ismerd meg itt a Flavon termékek hátterét és legfőbb jellemzőit:

Igénytermék, tények, érvek

Flavon díjak,elismerések, referenciák

Tudományos háttér

Flavon termékek

Kérdéseiddel vedd fel velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Hoffmann Mónika

Tel.: +36-70/61-36-917

E-mail: teiranyitodazeleted@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/monikahoffmann87